Kasanın içine koymak için dekor tavsiyesi

bonjour

Megapat
Daha fazla  
Kasanın içerisine dekor amaçlı bir şeyler alıp koymak istiyorum. Full RGB ve Full cam olduğu için güzel duracaktır diye düşünüyorum. Özellikle ekran kartının üstü çok müsait, tavsiyeleriniz nedir?

Saksı, figür vb. bütçe 200₺

Figür güzel olabilir, ben de düşünmüştüm bir ara ama koymadım hiç. Kasanın içinde saksı nedir yahu?

Hocam güzel bir küçük oyuncak saksı güzel olabilir ama şahsi fikrim bunu yapmamanız çünkü çok toz alabilir ama kasanızı temiz tutuyorsanız alabilirsiniz.

@Asım Demir kasanın içine Angry Birds filmindeki kırmızı kuşu koymuştu. Çok güzel duruyordu. Anahtarlık diye satılıyor galiba.

Hocam güzel bir küçük oyuncak saksı güzel olabilir ama şahsi fikrim bunu yapmamanız çünkü çok toz alabilir ama kasanızı temiz tutuyorsanız alabilirsiniz.

Toz konusunda sıkıntım yok hocam. Hava girişi önden oluyor ve 3 fanın arasında 360mm radyatör arkasında bir 3 fan daha var. Toz önce filtre sonra fanlar sonra da radyatör aralarında biriktikten sonra ancak kasaya ulaşıyor. Gözle görülür toz tanecikleri 3 ay sonunda oluşmaya başlıyor, hava tutuyorum bir 3 ay daha 0 sıkıntı.

Hocam o zaman güzel bir saksı veya figür çok şık durur iyi sosyaller.

Neden ki? Kasanın içini doldurup, oluşturulmuş hava sirkülasyonunu bozmak neden?

Kasanın renklerine göre figür alabilirisiniz diyeceğim ama full RGB demişsiniz. Bence güzel bir süper kahraman figürü hoş olur. Iron Man veya Deadpool önerimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…