Kasanın içine LED döşemek mantıklı mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro
Merhaba bazılarını görüyorum adamlar kasanın içerisine, monitörün arkasına RGB LED döşüyor. Bu ne kadar sağlıklı? Bana çok güzel gözüküyor bu fotoğraflardaki gibi.

Dosya Ekleri

• IMG_3386.jpeg
    IMG_3386.jpeg
    58,8 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_3385.jpeg
    IMG_3385.jpeg
    33,3 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_3383.jpeg
    IMG_3383.jpeg
    88 KB · Görüntüleme: 68
Ben vakti zamanında ucuza denk getirip 5 metrelik bir top RGB şerit almıştım. Kasanın içine birazından kesip döşedim ve anakarta bağladım. İlk anda göze hoş geldiği doğru ama zamanla beni rahatsız ettti. Kasa, masanın üstünde görüş alanında olduğunda bence hoş olmuyor. Gözleri yoruyor zamanla. Oyun oynarken odaklanmayı zorlaştırıyor. Ancak monitör, TV, masanın altı/arkası gibi doğrudan göz görmeyen yerlere olabilir. Bu benim şahsi görüşüm. Hatta ben komple soğuduğum için aydınlatmayı komple kapalı tutuyorum uzun zamandır.

Ben vakti zamanında ucuza denk getirip 5 metrelik bir top RGB şerit almıştım. Kasanın içine birazından kesip döşedim ve anakarta bağladım. İlk anda göze hoş geldiği doğru ama zamanla beni rahatsız ettti. Kasa, masanın üstünde görüş alanında olduğunda bence hoş olmuyor. Gözleri yoruyor zamanla. Oyun oynarken odaklanmayı zorlaştırıyor. Ancak monitör, TV, masanın altı/arkası gibi doğrudan göz görmeyen yerlere olabilir. Bu benim şahsi görüşüm. Hatta ben komple soğuduğum için aydınlatmayı komple kapalı tutuyorum uzun zamandır.

Haklısınız tabii ki size katılıyorum fakat kasam veya daha açık söyleyeyim bilgisayar alanım bana kalırsa çok kalitesiz duruyor yakın zamanda SteelSeries Prime maouse almayı düşünüyorum sonra da ekipman değişimi yapacağım.

Dosya Ekleri

• IMG_3381.jpeg
    IMG_3381.jpeg
    270,1 KB · Görüntüleme: 43
  • image.jpg
    image.jpg
    211,9 KB · Görüntüleme: 48
Fotoğraflarda güzel duruyor da iş uygulamaya gelince pek güzel olduğunu söyleyemem.

Güzel duran ledler de aşırı pahalı, şahsen gereksiz masraf olarak görüyorum.

Kasaya değilde monitöre yapabilirsin daha iyi oluyor.

Fotoğraflarda güzel duruyor da iş uygulamaya gelince pek güzel olduğunu söyleyemem.

Güzel duran LED'ler de aşırı pahalı, şahsen gereksiz masraf olarak görüyorum.

Kasaya değil de monitöre yapabilirsin daha iyi oluyor.

Bencede şu an yapacak ne bütçem var ne de adam akıllı bilgim şu an tek odaklandığım şey yeni ekipmanlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı