Kasanın kabloları anakartın neresine takılır?

Senin fanların 3 pin olması fark etmiyor, aynı bağlantı noktasına gelecek. Tırnağını tuttur yeter.
O ekran kartını da dediğim gibi CPU & PCI-e olan girişlere takıp güç alırsın. Geri kalanlar da boşta duracak.

600W olanı ekran kartına takacaktım ben, eğer öyle bir hata yapsaydım yanar mıydı kart?

Senin fanların 3 pin olması fark etmiyor, aynı bağlantı noktasına gelecek. Tırnağını tuttur yeter.
O ekran kartını da dediğim gibi CPU & PCI-e olan girişlere takıp güç alırsın. Geri kalanlar da boşta duracak.

Kısacası yukarıda anlattığım gibi tak direkt.

Taktım bir dişi dışarıda kaldı hepsini böyle yaptım fanların, sağ diş hepsinde dışarıda.

Dosya Ekleri

• IMG_4573.jpeg
    IMG_4573.jpeg
    146,6 KB · Görüntüleme: 20
Takamazdın, girişler uymazdı.

Aynen öyle olacak.

Dediğin her şeyi yaptım 3 tane PCI-e kablosu boşta kaldı onlardan birini de ekran kartı geldiğinde ona takarım o halde.

Teşekkür ederim yardımcı olduğun için, sağ ol zahmet ettin ama gerçekten beni büyük bir stresten kurtardın yoksa yarın bilgisayarcıya götürecektim o koca şeyi.

Dediğin her şeyi yaptım 3 tane PCI-e kablosu boşta kaldı onlardan birini de ekran kartı geldiğinde ona takarım o halde.

Teşekkür ederim yardımcı olduğun için, sağ ol zahmet ettin ama gerçekten beni büyük bir stresten kurtardın yoksa yarın bilgisayarcıya götürecektim o koca şeyi.
2x8 pin gerekirse 2 kablo takarsın.

Bu sorunlu CPU kablosunu değiştirdin değil mi?
İkisinin de ucu mutlaka böyle olacak:

CPU.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı