Kasanın kapağını açıp kapattıktan sonra görüntü bozukluğu

Makaleler
2
Yer
İstanbul/Gaziosmanpaşa
BIOS sıfırladıktan sonra CPU fan hızını ayarlayıp bilgisayarı açtım. 10-15 saniyede bir monitörde görüntü bozuluyor ama ölü piksel vb. değil görüntü ortadan çizgi şeklinde hafifçe bozuluyor ve en üst taraflarında da beyaz beyaz birkaç tane ufak çizik şeklinde bozukluklar görüyorum fakat bunlar 1 saniye bile durmuyor ekranda. Ne yapabilirim?

Video paylaşır mısın?
Denerim hocam. Olursa paylaşacağım.

Sanırım bug'ını buldum hocam Chrome'da yeni sekme açınca sürekli oluyor fakat belirttiğim şeyler neredeyse olmuyor ekran titriyor sadece. 19 saniyelik video 48 MB tuttu onun için yaklaşık 7-8 dakika sürer yüklemesi beklettiğim için kusura bakmayın.
Buyrun hocam yükledim videoyu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldır tekrar yükle.
Chrome "Donanım hızlandırma" ayarını kapat tekrar dene.
Donanım hızlandırmayı kapatınca Chrome'da yok denecek kadar azaldı hatta yok oldu diyebilirim fakat Windows tuşuna basınca Başlat menüsünde yine de çok çok az bir şekilde görmeye devam ediyorum. Yarın müsait olduğumda DDU ile kaldırıp yükledikten sonra sonucu yazacağım hocam, uykum geldi kusura bakmayın. İyi geceler.
Hocam bugüne sarktı kusura bakmayın. DDU ile kaldırırken ekran böyle kaldı. Ne yapacağım?
@MayCrasH @Recep Baltaş

Son düzenleme:
HD 7850 çok yeni bir kart sayılmaz. Kasadan sök ve tekrar geri tak. Hem yuvaya düzgün oturduğundan emin ol hem de güç bağlantısını düzgün yap.

Buna rağmen sorun devam ederse kartının bozulmaya başladığını söyleyebilirim. Son paylaştığın fotoğraf bana bu izlenimi veriyor.

Hocam sistemi ekran öyle kaldıktan sonra yeniden başlattım ve baktığımda sürücü kalkmış görünüyordu ben de hemen en güncel sürücüleri kurdum.

Ama ekran kartının frekansı ile oynayınca (Sadece OC değil, bazen fazla enerji harcamasın diye frekans falan düşürüyorum film izlerken.) yine videodaki gibi ekran bozuluyor özellikle bazı oyunlarda çok yapıyor bir türlü düzeltemedim ama eve gidince dediklerinize göz atacağım.

Kartınızı OCCT ile stres testien sokar mısınız? En çok yükü GPU testi binidiriyordu sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…