BIOS sıfırladıktan sonra CPU fan hızını ayarlayıp bilgisayarı açtım. 10-15 saniyede bir monitörde görüntü bozuluyor ama ölü piksel vb. değil görüntü ortadan çizgi şeklinde hafifçe bozuluyor ve en üst taraflarında da beyaz beyaz birkaç tane ufak çizik şeklinde bozukluklar görüyorum fakat bunlar 1 saniye bile durmuyor ekranda. Ne yapabilirim?
Sanırım bug'ını buldum hocam Chrome'da yeni sekme açınca sürekli oluyor fakat belirttiğim şeyler neredeyse olmuyor ekran titriyor sadece. 19 saniyelik video 48 MB tuttu onun için yaklaşık 7-8 dakika sürer yüklemesi beklettiğim için kusura bakmayın.
Buyrun hocam yükledim videoyu.
Donanım hızlandırmayı kapatınca Chrome'da yok denecek kadar azaldı hatta yok oldu diyebilirim fakat Windows tuşuna basınca Başlat menüsünde yine de çok çok az bir şekilde görmeye devam ediyorum. Yarın müsait olduğumda DDU ile kaldırıp yükledikten sonra sonucu yazacağım hocam, uykum geldi kusura bakmayın. İyi geceler.
Hocam bugüne sarktı kusura bakmayın. DDU ile kaldırırken ekran böyle kaldı. Ne yapacağım? @MayCrasH@Recep Baltaş
Hocam sistemi ekran öyle kaldıktan sonra yeniden başlattım ve baktığımda sürücü kalkmış görünüyordu ben de hemen en güncel sürücüleri kurdum.
Ama ekran kartının frekansı ile oynayınca (Sadece OC değil, bazen fazla enerji harcamasın diye frekans falan düşürüyorum film izlerken.) yine videodaki gibi ekran bozuluyor özellikle bazı oyunlarda çok yapıyor bir türlü düzeltemedim ama eve gidince dediklerinize göz atacağım.
OCCT, bilgisayarınızdaki birçok bileşeni sınırlarına kadar zorlamaya yarayan bir yazılımdır. Çoğu oyun ve uygulamanın bindiremeyeceği yükü sisteme bindirebilir.