C Cihan Sarsılmaz Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 282 30 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar selam bugün toplama PC montajı yaptım. Sistem sorunsuz çalışıyor lakin kasanın önünde bulunan 3 adet fan çalışmıyor. Nasıl çözerim? Arkadaş bana fotoğraf da attığım kablolarla ilgili olabilir demişti.
Arkadaşlar selam bugün toplama PC montajı yaptım. Sistem sorunsuz çalışıyor lakin kasanın önünde bulunan 3 adet fan çalışmıyor. Nasıl çözerim? Arkadaş bana fotoğraf da attığım kablolarla ilgili olabilir demişti.
Çözüm DarKSaGaa 1 Aralık 2021 Böyle iki tip bağlantı var, dişsiz olan dişi, diğeri erkek. Erkek olan genelde PSU'dan çıkar. Bu ikisini birbirine takacaksın.
Böyle iki tip bağlantı var, dişsiz olan dişi, diğeri erkek. Erkek olan genelde PSU'dan çıkar. Bu ikisini birbirine takacaksın.
KS KS C Cihan Sarsılmaz Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 282 1 Aralık 2021 #11 Sys fan portu sanırım 1 tane var. Ayrı ayrı molex nasıl takicam tam anlamadım. Artı 0 Eksi
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Aralık 2021 #12 O 3 tane birleşen başlıklar ayrılıyor. Onları ayrı ayrı takacaksın PSU'ya. Artı 0 Eksi
KS KS C Cihan Sarsılmaz Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 282 1 Aralık 2021 #13 DarKSaGaa dedi: O 3 tane birleşen başlıklar ayrılıyor. Onları ayrı ayrı takacaksın PSU'ya. Genişletmek için tıkla... PSU nasıl takacağım peki pek bildiğim konular değil maalesef. Artı 0 Eksi
DarKSaGaa dedi: O 3 tane birleşen başlıklar ayrılıyor. Onları ayrı ayrı takacaksın PSU'ya. Genişletmek için tıkla... PSU nasıl takacağım peki pek bildiğim konular değil maalesef.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Aralık 2021 #14 Böyle iki tip bağlantı var, dişsiz olan dişi, diğeri erkek. Erkek olan genelde PSU'dan çıkar. Bu ikisini birbirine takacaksın. Artı 0 Eksi Çözüm
Böyle iki tip bağlantı var, dişsiz olan dişi, diğeri erkek. Erkek olan genelde PSU'dan çıkar. Bu ikisini birbirine takacaksın.
KS KS C Cihan Sarsılmaz Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 282 1 Aralık 2021 #15 DarKSaGaa dedi: Eki Görüntüle 1230119 Böyle iki tip bağlantı var, dişsiz olan dişi, diğeri erkek. Erkek olan genelde PSU'dan çıkar. Bu ikisini birbirine takacaksın. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim sorun çözüldü. Artı 0 Eksi
DarKSaGaa dedi: Eki Görüntüle 1230119 Böyle iki tip bağlantı var, dişsiz olan dişi, diğeri erkek. Erkek olan genelde PSU'dan çıkar. Bu ikisini birbirine takacaksın. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim sorun çözüldü.