Ana kartında ARGB desteği yok. Kumandalı bir kontrolcü alırsan rahatça kullanabilirsin.
tam olarak anlayamadım argb desteğinin olmaması kötü birşey değil miBu arada şimdi gördüm, attığın linkteki fanlar zaten kontrolcüyle birlikte geliyormuş. Ayrıca bir kontrolcü almana gerek yok. Kontrolcüye güç kablosunu bağlayıp (Muhtemelen Sata Güç Kablosu) , fanları da kontrolcüye bağlayacaksın.
1200 RPM 3x12CM ARGB Fan Kumandalı 6Pin Kasa Fan Kiti-Siyah
ARGB Aydınlatma Kontrolcü Hub+Kumandalı 1200 RPM Fan Hızı 6Pin 38CFM 3x12CM ARGB Fanrampage.com.tr
Kötü bir şey olduğunu söyleyemem. Sadece fan ışıklarını bilgisayara yüklediğin bir uygulamayla değil, alacağın kontrolcünün kumandasıyla kontrol edeceksin. Hiç karışık da değildir montajı. Güzel anlatan bir video bulursam ekleyeceğim.
Edit: Alacağınız fanlarla birlikte gelen kontrolcünün aynısı olan bir video ekliyorum.
Okuldan geldiğim için üşendim ve monitörü çevirip çekmeye çalıştım ve devirmeden bu kadar çekebildim açıkçası başka bir yere alıp arkasını çevirmeye de üşendim monitörüm bu;Philips 223V5LSB2/62 MonitörTabi, fotoğraf yüklerseniz yardımcı olmaya çalışırım.