bümbalak
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- i5 10400F RTX 2060 12 GB OC
16 GB RAM 480GB SSD
- Meslek
- Öğrenci
teşekkür ederim gerçekten yardımcı oldunuz harikasınızEvet stant monitöre uyumlu. Yorumları da büyük çoğunlukta iyi, bence alınabilir bir stant. Öneri olarak bence başka bir model önermeme gerek yok. 2000 TL civarına çıkmaya gerek kalmadan bu modeli alabilirsiniz.
Buradan da isterseniz aynı modeli alan bir kullanıcının deneyimlerini de okuyabilirsiniz:
North Bayou F80 Amortisörlü monitör kolu kullanıcı deneyimi
Herkese merhaba, Bugün birkaç gündür kullanmakta olduğum FB 80 monitör kolu ile ilgili kullanıcı deneyimimi sizlerle paylaşacağım. Bildiğiniz gibi çoğu monitörün ayağı sabit ve genellikle yükseklikleri değiştirilemiyor. Yükseklik konusu, özellikle uzun süre monitöre bakıyorsanız çok önemli...www.technopat.net
Hiçbir şekilde aşağı yukarı hareket ettiremiyorum burada gördüğünüz dize benzeyen kısım hiç hareket etmiyor. Yardımcı olur musunuz ? Ürün;VONTECH North Bayou Nb F80 Mnt01 17-30"lcd Led Monitör Tutucu Amortisörlü Monitör Standı Northbayou Fiyatı, Yorumları - TrendyolEvet stant monitöre uyumlu. Yorumları da büyük çoğunlukta iyi, bence alınabilir bir stant. Öneri olarak bence başka bir model önermeme gerek yok. 2000 TL civarına çıkmaya gerek kalmadan bu modeli alabilirsiniz.
Buradan da isterseniz aynı modeli alan bir kullanıcının deneyimlerini de okuyabilirsiniz:
North Bayou F80 Amortisörlü monitör kolu kullanıcı deneyimi
Herkese merhaba, Bugün birkaç gündür kullanmakta olduğum FB 80 monitör kolu ile ilgili kullanıcı deneyimimi sizlerle paylaşacağım. Bildiğiniz gibi çoğu monitörün ayağı sabit ve genellikle yükseklikleri değiştirilemiyor. Yükseklik konusu, özellikle uzun süre monitöre bakıyorsanız çok önemli...www.technopat.net
Tam oturmamış gibi görünmesinin nedeni her iki tarafıda çok sıkarak denedim ama asla hareket ettiremedim
Dosya Ekleri
Son düzenleme: