Magrtee Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #1 Arka jaklarda bir sorun yok fakat ön jaklar düzgün çalışmıyor ve kulaklığımın tek tarafından ses geliyor. Bir çözümü var mı?
Arka jaklarda bir sorun yok fakat ön jaklar düzgün çalışmıyor ve kulaklığımın tek tarafından ses geliyor. Bir çözümü var mı?
Çözüm Ackay53 15 Ağustos 2025 Magrtee dedi: Arka jaklarda bir sorun yok fakat ön jaklar düzgün çalışmıyor ve kulaklığımın tek tarafından ses geliyor. Bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun benim eski kasamda da vardı (2014 ten kalma bir şeydi), yeni sistem toplayınca problem ortadan kalktı.
Magrtee dedi: Arka jaklarda bir sorun yok fakat ön jaklar düzgün çalışmıyor ve kulaklığımın tek tarafından ses geliyor. Bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun benim eski kasamda da vardı (2014 ten kalma bir şeydi), yeni sistem toplayınca problem ortadan kalktı.
Ackay53 Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 377 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #2 Magrtee dedi: Arka jaklarda bir sorun yok fakat ön jaklar düzgün çalışmıyor ve kulaklığımın tek tarafından ses geliyor. Bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun benim eski kasamda da vardı (2014 ten kalma bir şeydi), yeni sistem toplayınca problem ortadan kalktı. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Magrtee dedi: Arka jaklarda bir sorun yok fakat ön jaklar düzgün çalışmıyor ve kulaklığımın tek tarafından ses geliyor. Bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun benim eski kasamda da vardı (2014 ten kalma bir şeydi), yeni sistem toplayınca problem ortadan kalktı.
KS KS Magrtee Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #3 Ackay53 dedi: Aynı sorun benim eski kasamda da vardı (2014 ten kalma bir şeydi), yeni sistem toplayınca problem ortadan kalktı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır zaten PC de eskiydi ondan kaynaklıdır. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
Ackay53 dedi: Aynı sorun benim eski kasamda da vardı (2014 ten kalma bir şeydi), yeni sistem toplayınca problem ortadan kalktı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır zaten PC de eskiydi ondan kaynaklıdır.
Ackay53 Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 377 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #4 Magrtee dedi: Tamamdır zaten PC de eskiydi ondan kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... Gir çık yapa yapa problem oluyor ne yazıkki. Artı 0 Eksi
Magrtee dedi: Tamamdır zaten PC de eskiydi ondan kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... Gir çık yapa yapa problem oluyor ne yazıkki.