Çözüldü Kasanın ön jak girişleri çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kaannzy

Decapat
Daha fazla  
Internette gordugum seyleri denedim ama beceremedim. Sanirim kasa baglantilarinda sorun olabilir. Nasıl yapilacagini bilmiyorum. Yardimci olabilecek var mi?

Çözüm
HD Audio kablosunun anakarta bagli oldugundan emin miyiz?
Anakartin sol altinda bulunur genelde, flash acip bakabilirsiniz.

Screenshot 2024-04-01 024107.png
Eki Görüntüle 2155862

Programa erişim sağlayabilsek buradan ayarlarla sese erişim sağlayacağımızı düşünüyorum fakat programa erişemiyoruz. Kulaklığınız nedir? Kulaklığın sürücüsü kurulu mu?
sennheiser momentum 4 ve razer blackshark v2x ile deniyorum ikisinde de realtek'e girilmiyor hiçbir şekilde anlamıyorum neden olduğunu indirdiğiniz linki atabilir misiniz bi

sennheiser momentum 4 ve razer blackshark v2x ile deniyorum ikisinde de realtek'e girilmiyor hiçbir şekilde anlamıyorum neden olduğunu indirdiğiniz linki atabilir misiniz bi
Ben anakartımın sitesinde bulunan linkten indirdim. Size de anakartınızın sitesindeki linki attım.
Ben de V2X kullanıyorum. Ses almamanız çok garip. Kasa içi bağlantılara bir göz atma şansınız var mı? Ön panelden gelen kabloları takip edin.

Ben anakartımın sitesinde bulunan linkten indirdim. Size de anakartınızın sitesindeki linki attım.
Ben de V2X kullanıyorum. Ses almamanız çok garip. Kasa içi bağlantılara bir göz atma şansınız var mı? Ön panelden gelen kabloları takip edin.
Ses denetim masasında ses olduğu gözüküyor sanırsam burdan yazılımsal degil donanımsal oldugu cıkıyor ortaya ancak kasanın ıcı cok karısık ve ne yapacagımı bılmıyorum acıkcası

Ses denetim masasında ses olduğu gözüküyor sanırsam burdan yazılımsal degil donanımsal oldugu cıkıyor ortaya ancak kasanın ıcı cok karısık ve ne yapacagımı bılmıyorum acıkcası
Bunu yüklemeyi denermisin

Bunu yüklemeyi denermisin
Microsoft Store üzerinden yüklemeyi daha önceden denemiştim ama indirilmiyordu.

V2X'in üzerinde kendi ses açma kapatma düğmesi var o kapalı olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı