sennheiser momentum 4 ve razer blackshark v2x ile deniyorum ikisinde de realtek'e girilmiyor hiçbir şekilde anlamıyorum neden olduğunu indirdiğiniz linki atabilir misiniz biEki Görüntüle 2155862
Programa erişim sağlayabilsek buradan ayarlarla sese erişim sağlayacağımızı düşünüyorum fakat programa erişemiyoruz. Kulaklığınız nedir? Kulaklığın sürücüsü kurulu mu?
Ben anakartımın sitesinde bulunan linkten indirdim. Size de anakartınızın sitesindeki linki attım.sennheiser momentum 4 ve razer blackshark v2x ile deniyorum ikisinde de realtek'e girilmiyor hiçbir şekilde anlamıyorum neden olduğunu indirdiğiniz linki atabilir misiniz bi
Ses denetim masasında ses olduğu gözüküyor sanırsam burdan yazılımsal degil donanımsal oldugu cıkıyor ortaya ancak kasanın ıcı cok karısık ve ne yapacagımı bılmıyorum acıkcasıBen anakartımın sitesinde bulunan linkten indirdim. Size de anakartınızın sitesindeki linki attım.
Ben de V2X kullanıyorum. Ses almamanız çok garip. Kasa içi bağlantılara bir göz atma şansınız var mı? Ön panelden gelen kabloları takip edin.
Ses denetim masasında ses olduğu gözüküyor sanırsam burdan yazılımsal degil donanımsal oldugu cıkıyor ortaya ancak kasanın ıcı cok karısık ve ne yapacagımı bılmıyorum acıkcası
Microsoft Store üzerinden yüklemeyi daha önceden denemiştim ama indirilmiyordu.Bunu yüklemeyi denermisin![]()
Realtek Audio Control - Free download and install on Windows | Microsoft Store
"Realtek Audio Control" provides the best audio experience with the Realtek Audio Codec. You can adjust audio device effects and all the audio device settings in this App.apps.microsoft.com
V2X'in üzerinde kendi ses açma kapatma düğmesi var o kapalı olabilir mi?Ses denetim masasında ses olduğu gözüküyor sanırsam burdan yazılımsal degil donanımsal oldugu cıkıyor ortaya ancak kasanın ıcı cok karısık ve ne yapacagımı bılmıyorum acıkcası
Hayir acik cogaltma kablosuyla arka yesil jaka taktıgımda ses geliyor önde tık yokMicrosoft Store üzerinden yüklemeyi daha önceden denemiştim ama indirilmiyordu.
V2X'in üzerinde kendi ses açma kapatma düğmesi var o kapalı olabilir mi?
bunu da deneyebilir misiniz? Tekrar DDU ile sürücünüzü kaldırmanız gerekecek amaHayir acik cogaltma kablosuyla arka yesil jaka taktıgımda ses geliyor önde tık yok
İndirdiğiniz sürücünün kontrol paneli bu şekilde mi.bunu da deneyebilir misiniz? Tekrar DDU ile sürücünüzü kaldırmanız gerekecek ama
Windows 11 64 bit için eğer başka bir işletim sistemi kullanıyorsanız linki yenileyeyim.
Win10 64 bit var bendebunu da deneyebilir misiniz? Tekrar DDU ile sürücünüzü kaldırmanız gerekecek ama
Windows 11 64 bit için eğer başka bir işletim sistemi kullanıyorsanız linki yenileyeyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.