Kasanın ön jak girişleri neden Discord'da karşıya ses gönderir?

Albayraks

Hectopat
Ön jak girişine taktığım zaman kulaklığı karşı tarafa ses gidiyor masaüstündeki sesle. R ancak anakarta takınca gitmiyor. Önceki kasamdada böyleydi. Neden sizce?

Ön jak girişine taktığım zaman kulaklığı karşı tarafa ses gidiyor masaüstündeki sesle. R ancak anakarta takınca gitmiyor. Önceki kasamdada böyleydi. Neden sizce?
Mikrofon girişinin olmamasından kaynaklanıyor. Normal Aux kabloları 3 çemberden oluşur. 2 çember sesi verirken 1 çember ise mikrofondur. Bazı girişlerde mikrofon girşi olmuyor ve sadece 2 çemberi algılıyor. 3.çember olan mikrofon ise görmüyor. Bu sorunu bende yaşamamıştım. Hoparlörü laptopa mikrofonu monitöre bağlayım dedim ama öyle olmuyormuş. Mikrofonu laptopa hoparlörü monitöre takınca ikiside çalıştı.

Mikrofon girişinin olmamasından kaynaklanıyor. Normal AUX kabloları 3 çemberden oluşur. 2 çember sesi verirken 1 çember ise mikrofondur. Bazı girişlerde mikrofon girişi olmuyor ve sadece 2 çemberi algılıyor. 3.çember olan mikrofon ise görmüyor. Bu sorunu bende yaşamamıştım. Hoparlörü laptopa mikrofonu monitöre bağlayım dedim ama öyle olmuyormuş. Mikrofonu laptopa hoparlörü monitöre takınca ikisi de çalıştı.

Ama mikrofon girişi bunuyor ön tarafta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı