Mikrofon girişinin olmamasından kaynaklanıyor. Normal Aux kabloları 3 çemberden oluşur. 2 çember sesi verirken 1 çember ise mikrofondur. Bazı girişlerde mikrofon girşi olmuyor ve sadece 2 çemberi algılıyor. 3.çember olan mikrofon ise görmüyor. Bu sorunu bende yaşamamıştım. Hoparlörü laptopa mikrofonu monitöre bağlayım dedim ama öyle olmuyormuş. Mikrofonu laptopa hoparlörü monitöre takınca ikiside çalıştı.Ön jak girişine taktığım zaman kulaklığı karşı tarafa ses gidiyor masaüstündeki sesle. R ancak anakarta takınca gitmiyor. Önceki kasamdada böyleydi. Neden sizce?
Anakartla alakalı bir sorun.
Ön jaklar da anakartın ön panel pinlerine takılıyor.Anakarta takınca sıkıntı olmuyor.
Mikrofon girişinin olmamasından kaynaklanıyor. Normal AUX kabloları 3 çemberden oluşur. 2 çember sesi verirken 1 çember ise mikrofondur. Bazı girişlerde mikrofon girişi olmuyor ve sadece 2 çemberi algılıyor. 3.çember olan mikrofon ise görmüyor. Bu sorunu bende yaşamamıştım. Hoparlörü laptopa mikrofonu monitöre bağlayım dedim ama öyle olmuyormuş. Mikrofonu laptopa hoparlörü monitöre takınca ikisi de çalıştı.
Reis ayni sorunu halen bende yasiyorum. Çözümü bulduysan yardimci olur musun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.