Hocam aşağıda "Tüm giriş jaklarını bağımsız giriş aygıtları olarak ayırın." seçeneği mevcut. Acaba o ne işe yarıyor?Kasa ile anakart bağlantılarının doğru yapıldığından eminseniz Realtek ayarlarından üst kısımdaki seçenek ayarını değiştirip deneyin.
Eki Görüntüle 437690
Hocam bende sizin bilip bilemeyeceğinizi bilemem. Eski anakartımda ses girişleri çalışıyordu. Şuan sadece hyperx cloud 2 ses kartıyla bilgisayardan ses alabiliyorum. Bağlantıların doğru olduğunu düşünüyorum. Sadece AC-97 bağlantısı yapmadım onuda gereksiz olduğunu söylüyorlar. AC-97 bağlantısını yapıncada ses alamıyorum. Realtekte hiç bir ses bağlantısı cihazımı görmüyor. Kablo sorunu olduğunu düşünmüyorum. Anakart değişiminden sonra çalışmamaya başladı.Sebebini biz nasıl bilelim. Test ederek deneyerek siz bulacaksınız.
Sırasıyla sürücü, Aygıt deaktif olabilir, kablo sorunuı, ve anakart sorunu, dişi jack sorunu.
B450 Tomahawk anakartımda JAUD1 girişine HD Audio bağladım. Bunu başlığımda da söyledim resim boyutu çok büyük diyor. Yükleme yapamıyorum.Bağladığınız pinlerin üzerinde isim yazıyorsa onunla birlikte bağlantı yerinin fotoğrafını atar mısınız?
Hocam aşağıda "Tüm giriş jaklarını bağımsız giriş aygıtları olarak ayırın." seçeneği mevcut. Acaba o ne işe yarıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.