Kasanın ön panelindeki USB 3.0 portlarını çalıştırma

• Konuyu başlatan Oğulcan Erişti
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.065
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O

Oğulcan Erişti

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar, öncelikle iyi günler..

ASUS M5A97 LE R2.0 anakarta ve XIGMATEK Asgard 382 500W kasaya sahibim.
Fakat şöyle bir sorunum var. Kasanın ön panelinde 2 adet USB 3.0 portu bulunmakta, bunları çalıştıramadım bir türlü, ne yapsam ne etsem olmadı.
ASUS'un sitesinden ASMedia USB 3.0 Host Controller Driver'in güncel sürümünü indirdim ama hala düzelmedi, yardımcı olur musunuz?

Not: "Forumda yeniyim, konu yanlış yere açılmışsa affola, yetkililerin taşımasını rica ederim."

uk5uOonv073sQVMN_500.jpg

Anakartınız da USB 3.0 ön portu yok. Keşke "LE" olmayan model alsaydınız.

Cevabınız için çok ama çok teşekkürler, ne yapalım ettik bir cahillik :) En kısa zamanda değiştiririm belki, tekrar teşekkürler yanıtınız için :)

Eğer aldığınız çok olmadı ise geri iade yapıp üstüne farkı ödeyip "LE" olmayan modeli alabilirsiniz.

Eğer aldığınız çok olmadı ise geri iade yapıp üstüne farkı ödeyip "LE" olmayan modeli alabilirsiniz.

1.5 - 2 ay oluyor..

- - - Güncellendi - - -

1.5 - 2 ay oluyor..

Bir başka forumda arkadaş şunu söyledi;

" Aynı sistemi kullanıyor gibiyiz bende bulamamıştım ilk başta sonradan buldum şimdi kasayı açıyorsun ön panelden uzanan bir kablo var usb 3.0 bunu power suply in yanında bir giriş var ama ha kablonun ucu için giriş yok ama kablonun yanından başka bir uç çıkıyor o ucu oraya bağlayacaksın. "

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanında çıkan uç %99 ihtimal ile USB2.0 çıkışıdır. Eğer 19Pin'lik USB3.0 girişi yoksa yoktur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı