Çözüldü Kasanın ön paneline takılan aygıtlardan ses gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ad3m4l

Femtopat
Daha fazla  
Ön panel ve monitörün ses jak girişlerine hoparlör taktıgımda ses gelmiyor. Ama anakartın arkasına veya telefona taktıgımda ses geliyor aynı hoparloru eski anakartıma taktıgımda bilgisayardan verimli ses gelirken 2.el topladıgım anakartın arkasına hoparloru taktıgımda ses az geliyor. Ben de bilgisayarın önündeki ön jak girişine takmak istiyorum ses gelmiyor. Monitörde de var aynı giriş yerinden oraya da takıyorum ses gelmiyor. Ne yapacagım?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (7).png
    Ekran Görüntüsü (7).png
    133,6 KB · Görüntüleme: 105
Çözüm
Kasadan gelen ön panel bağlantıları da kontrol edin. Bunların F-Audio yazan yere gelmesi gerekiyor. Monitör üzerinden ses almak içinse ekran kartı üzerinden deneyin. Ses aygıtları üzerinden ekran kartı ismini olanı seçip deneyin. Realtek üzerinden seçmek içinse yardımcı olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kasadan gelen ön panel bağlantıları da kontrol edin. Bunların F-Audio yazan yere gelmesi gerekiyor. Monitör üzerinden ses almak içinse ekran kartı üzerinden deneyin. Ses aygıtları üzerinden ekran kartı ismini olanı seçip deneyin. Realtek üzerinden seçmek içinse yardımcı olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Ön panelden gelen Audio kablosu ekran kartı taktıgım yerin üstündeymiş herhalde ekran kartını takarken oynamış anakarta takılıymış ama yerinden oynamış hafif ondan çalışmamış sorun çözüldü kasanın.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (8).png
    Ekran Görüntüsü (8).png
    342,1 KB · Görüntüleme: 165
Tamamdır hocam. Monitör için de ses aygıtları üzerinden ekran kartı için olanı seçip deneyin.

Ön panel ve monitörün ses jak girişlerine hoparlör taktıgımda ses gelmiyor. Ama anakartın arkasına veya telefona taktıgımda ses geliyor aynı hoparloru eski anakartıma taktıgımda bilgisayardan verimli ses gelirken 2.el topladıgım anakartın arkasına hoparloru taktıgımda ses az geliyor. Ben de bilgisayarın önündeki ön jak girişine takmak istiyorum ses gelmiyor. Monitörde de var aynı giriş yerinden oraya da takıyorum ses gelmiyor. Ne yapacagım?

Hocam Audio kablosu bağlı mı kasanın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı