Kasanın ön tarafını nasıl temizlerim?

Prego55

Decapat
Daha fazla  

Bu model bir kasaya sahibim fotoğrafı da var. Zaten linkte kasanın ön camlı tarafını 7 ay yani aldığımdan beri hiç temizlemedim. Sağ üst ve sağ alt, sol üst ve sol alt taraflarında çok miktarda tozlanma oldu. Ek olarak kasanın alt tarafında eliniz sokabileceğiniz küçük bir yer var. Hiç böyle bir kasası olan var mı? Ön tarafı sökebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sökmeyi deneyebilirsiniz.

1616872249365.png

Bu model bir kasaya sahibim fotoğrafı da var. Zaten linkte kasanın ön camlı tarafını 7 ay yani aldığımdan beri hiç temizlemedim. Sağ üst ve sağ alt, sol üst ve sol alt taraflarında çok miktarda tozlanma oldu. Ek olarak kasanın alt tarafında eliniz sokabileceğiniz küçük bir yer var. Hiç böyle bir kasası olan var mı? Ön tarafı sökebilir miyim?
o küçük yere elini sok sonra kendine doğru çek ama dikkat et on tarafta usb girişi vs varsa kablo kopabilir yavaş ve güçlü çek benzer kasada ben öyle yaptım

Aynı kasa bende de var. Küçük bir raspa yardımı ile ön kısmının yan tarafından pinlerini attırarak ön kapağı komple çıkarıp temizleyebilirsin. Benimki de çok tozlanmıştı internetten baktım bulamadım kendim deneyip hallettim. Dikkat et üst tarafında ön kısma bağlı bir kablo var çok şiddetli çekersen veya raspayı oraya denk getirirsen kopabilir. Kablo bağlı olan yere iki vida takılı. Yıldız tornavida ile vidaları çıkarıp komple ön kısmı temizleyebilirsin. Resimlerinden anlarsın umarım.

Dosya Ekleri

• IMG_20210917_141455.jpg
    IMG_20210917_141455.jpg
    108,6 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20210917_141437.jpg
    IMG_20210917_141437.jpg
    99,5 KB · Görüntüleme: 78
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı