M MustafaYörük Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #1 Ufak bir kaza sonucu kasanın önündeki USB portu kırıldı. Şekli düzelsin diye biraz uğraştım birden kasanın gücü gitti şu an çalışmıyor. Ne yapmam lazım?
Ufak bir kaza sonucu kasanın önündeki USB portu kırıldı. Şekli düzelsin diye biraz uğraştım birden kasanın gücü gitti şu an çalışmıyor. Ne yapmam lazım?
Çözüm P P Patton989 3 Eylül 2024 USB portun kablolarını sökün kısa devre yapabilir bu yüzden çalışmıyor ve sanırım elektrik kaçağı var.
USB portun kablolarını sökün kısa devre yapabilir bu yüzden çalışmıyor ve sanırım elektrik kaçağı var.
P Patton989 Decapat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.647 Makaleler 2 Çözümler 10 3 Eylül 2024 #2 USB portun kablolarını sökün kısa devre yapabilir bu yüzden çalışmıyor ve sanırım elektrik kaçağı var. Artı 0 Eksi Çözüm
USB portun kablolarını sökün kısa devre yapabilir bu yüzden çalışmıyor ve sanırım elektrik kaçağı var.
KS KS M MustafaYörük Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #3 Patton989 dedi: USB portun kablolarını sökün kısa devre yapabilir bu yüzden çalışmıyor ve sanırım elektrik kaçağı var. Genişletmek için tıkla... Nasıl sökeceğim ve önde yaklaşık 4 port var kabloları sökersem hiçbirimi çalışmayacak. Artı 0 Eksi
Patton989 dedi: USB portun kablolarını sökün kısa devre yapabilir bu yüzden çalışmıyor ve sanırım elektrik kaçağı var. Genişletmek için tıkla... Nasıl sökeceğim ve önde yaklaşık 4 port var kabloları sökersem hiçbirimi çalışmayacak.
P Patton989 Decapat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.647 Makaleler 2 Çözümler 10 3 Eylül 2024 #4 MustafaYörük dedi: Nasıl sökeceğim ve önde yaklaşık 4 port var kabloları sökersem hiçbirimi çalışmayacak. Genişletmek için tıkla... Evet. Çalışmıyacak MustafaYörük dedi: Nasıl sökeceğim ve önde yaklaşık 4 port var kabloları sökersem hiçbirimi çalışmayacak. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
MustafaYörük dedi: Nasıl sökeceğim ve önde yaklaşık 4 port var kabloları sökersem hiçbirimi çalışmayacak. Genişletmek için tıkla... Evet. Çalışmıyacak MustafaYörük dedi: Nasıl sökeceğim ve önde yaklaşık 4 port var kabloları sökersem hiçbirimi çalışmayacak. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atabilir misiniz?
KS KS M MustafaYörük Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #5 Patton989 dedi: Evet. Çalışmayacak. Fotoğraf atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şu anda dışardayım akşam atsam yardımcı olur musunuz? Artı 0 Eksi
Patton989 dedi: Evet. Çalışmayacak. Fotoğraf atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şu anda dışardayım akşam atsam yardımcı olur musunuz?
P Patton989 Decapat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.647 Makaleler 2 Çözümler 10 3 Eylül 2024 #6 MustafaYörük dedi: Şu anda dışardayım akşam atsam yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet tabii ki de. Artı 0 Eksi
MustafaYörük dedi: Şu anda dışardayım akşam atsam yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet tabii ki de.
KS KS M MustafaYörük Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #7 Patton989 dedi: Evet tabii ki de. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz şeyi yaptım ve sorun çözüldü. Çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Patton989 dedi: Evet tabii ki de. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz şeyi yaptım ve sorun çözüldü. Çok teşekkür ederim.
P Patton989 Decapat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.647 Makaleler 2 Çözümler 10 3 Eylül 2024 #8 MustafaYörük dedi: Dediğiniz şeyi yaptım ve sorun çözüldü. Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim. Son düzenleme: 3 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
MustafaYörük dedi: Dediğiniz şeyi yaptım ve sorun çözüldü. Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim.