Kasanın sallanması sorun yaratır mı?

Okarun

Decapat
Daha fazla  
Merhaba kasam aşağıda duruyor yani aşırı bir sallanma yok ancak bunu bir video ile göstermem daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
Watch unnamed | Streamable linki bu (ekran kartım 2 fanlı).

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sallanma videodaki gibiyse yok denecek kadar az. Bir şey olmaz bu kadar sallanmadan.

Zamanla içindeki vidalar sarsıntıdan dolayı gevşeye bilir. Çözüm bulursanız bence iyi olur.

Los hocamın dediği gibi sorun olmaz o sallantıdan vida gevşemez videodan anladığım kadarıyla normal masa sallantısı oluyor klasik o

Hocam aileme ilettim ancak bir şey yapmıyorlar

Az gözükmüş ama kolumu bile hareket ettirsem sallanıyor
Büyük ihtimal çalışma masanız montaj yerlerinden esniyor. Parça değişimi yapılmalı veya parçalar sağlamsa tornavida veya şarjlı matkapla sıkılmalı. Ailenize maddi hasar oluşabileceğini söylemelisiniz.

Söyleyemem hocam ama yani 1 sene falan olmuştur ve hiççürük yok masada ve çivilerini sıkmıştık 1 2 hafta önce

Söyleyemem hocam ama yani 1 sene falan olmuştur ve hiççürük yok masada ve çivilerini sıkmıştık 1 2 hafta önce
Ozaman endişelencek bir şey yok hocam. Eğer yine de meraklanırsan kasanın vidalarını kontrol et birkaç ayda bir.

O zaman endişelencek bir şey yok hocam. Eğer yine de meraklanırsan kasanın vidalarını kontrol et birkaç ayda bir.

Az önce kontrol ettim hepsi sapa sağlam ekran kartıda sapa sağlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…