Merhaba. Zalman S2 markalı kasanın camları tutan 4 civatadan 2 sinin cıvatayı tutan somunu kırıldı.
Ne yapmalıyım?
Kağıt tutturmak gibi geçici çözümleri yaptım ancak kalıcı bir şekilde çözmek istiyorum.
Bu şekilde kasaya bağlı, tek yada 2 diş. 1 dişi kırıldı ve artık civata tutmuyor. Kağıt / ip sıkıştırarak civata yı sıktım ancak kalıcı bir çözüm arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.Servisten isteyebilirsiniz.
Bu şekilde kasaya bağlı, tek ya da 2 diş. 1 dişi kırıldı ve artık cıvata tutmuyor. Kağıt / IP sıkıştırarak cıvata yı sıktım ancak kalıcı bir çözüm arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Umarım CPU soğutucu da bu halde değildir.Bu şekilde kasaya bağlı, tek yada 2 diş. 1 dişi kırıldı ve artık civata tutmuyor. Kağıt / ip sıkıştırarak civata yı sıktım ancak kalıcı bir çözüm arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Farklı vida takmak o vida yerini kullanılmaz hale getirebilir. O yüzden ya servisten isteyin, ya da aynı kasadan sökülmüş bir vida kullanın.
Hayır cpu soğutucusuna ellemedim. Sadece görünen kısım.Umarım CPU soğutucu da bu halde değildir.
Onu demiyorum. Sanırım aceleden veya heyecandan jelatini sökmemişsiniz. CPU soğutucusunda da jelatin var.Hayır cpu soğutucusuna ellemedim. Sadece görünen kısım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.