PS4 12.52 Jailbreak çıktı!

Makaleler
11
Daha fazla  
Evet an itibarıyla PS4 12.52 sürümüne kadar kırıldı. Ve bu Exploit'in geliştiriciler tarafından daha stabil olduğu söyleniyor. Jailbreak bd-JB ile tamamen aynı şekilde disk imajı üzerinden kırılıyor. Bu yeni çıkan yükleyiciyi 9.00-12.52 sürümüne kadar tüm versiyonlarda kullanabilirsiniz! Hatırlarsınız dün bu konu ile ilgili bir konu açmıştım, ve bugün Jailbreak çıkmış durumda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet an itibarıyla PS4 12.52 sürümüne kadar kırıldı. Ve bu Exploit'in geliştiriciler tarafından daha stabil olduğu söyleniyor. Jailbreak bd-JB ile tamamen aynı şekilde disk imajı üzerinden kırılıyor. Bu yeni çıkan yükleyiciyi 9.00-12.52 sürümüne kadar tüm versiyonlarda kullanabilirsiniz! Hatırlarsınız dün bu konu ile ilgili bir konu açmıştım, ve bugün Jailbreak çıkmış durumda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda 30dk deneme sürümü vs diyordu sabah, şu an tam olarak çıkmış şekilde mi?

@SEMIKAANCAKIR istediğin gibi alabilirsin:
MCTUNA KONSOL Google Search
Teşekkürler

Haber güzel, ama bana bu kırma işi karmaşık geliyor. Bir dönem ilgilenmiştim baya, oyun indirmesi falan kafamı kurcalamıştı. Onun yerine ben de 1060 ekran karti ile upgrade yapmaya karar verdim, bakalim önümüzdeki ay halledeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı