Kasanın üst ızgarası köpükle kaplanırsa sorun yaratır mı?

konrad_k

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhabalar. Ekran kartımda az da olsa bir coil whine sesi var ama dikkatimi verince rahatsız ediyor. Benim de aklıma boş kutulardan bulduğum şu köpüklerle yalıtım yapmak geldi. Ve açıkçası işe yaradığını da söyleyebilirim. Ama şu var ki kasanın çok fazla ısınmasına sebep olur mu? Uzun süreler oyun oynayan hatta genel olarak AAA oyunları oynayan biri değilim ancak yine de içim rahat etmedi, sormak istedim. Sorun olmayacağı düşünülürse başka coil whine sorunu yaşayanlara yol gösterici bile olabilir hatta.

WhatsApp Image 2022-04-23 at 15.54.35.jpeg

Son düzenleme:
Kasa zaten çok sıkışık bir konumda gibi görünüyor. Isınan hava yükselir malum sadece arka taraftan yeterli tahliyeyi yapılabilme olasılığı bir yana arkada bir de duvar etkeni var. Kasanın içi fırın olabilir, tavsiyem koyulmaması yönünde.

Sıcakları kontrol ettiğinde anormal değerler yoksa devam et böyle kullanmaya. Ama kasanın konumu çok kötü. Üstü kapalı, arkasi neredeyse kapalı. Tabiki sıcaklıklar normale göre yüksek olacaktır. Anormal derecede sıcaklık varsa üstünü arkasını açık olacak şekilde konumlandir.

Merhabalar. Ekran kartımda az da olsa bir coil whine sesi var ama dikkatimi verince rahatsız ediyor. Benim de aklıma boş kutulardan bulduğum şu köpüklerle yalıtım yapmak geldi. Ve açıkçası işe yaradığını da söyleyebilirim. Ama şu var ki kasanın çok fazla ısınmasına sebep olur mu? Uzun süreler oyun oynayan hatta genel olarak AAA oyunları oynayan biri değilim ancak yine de içim rahat etmedi, sormak istedim. Sorun olmayacağı düşünülürse başka coil whine sorunu yaşayanlara yol gösterici bile olabilir hatta.

Eki Görüntüle 1368317

Köpüğü oradan almalısın hava çıkışı olmayacağı için sıcaklik değeri ve çökme parçaların bozulma ihtimali var.

Yani değerler bana normal gibi geldi ama yine paylaşayım istedim. Kasa fanları 2. kademedeyken War Thunder oyununda (yüksek ayarlar) işlemci max 65 dereceyi, ekran kartı max 63 dereceyi gördü. Bilmiyorum kasaya pek bir şey olacak gibi durmuyor sanki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı