LauraWells
Kilopat
Daha fazla
Yani en fazla 3x kiti satın alıp, 2 radyatör bir diğerini egzoz fan olarak kullanabilirim. Bazı yerlerde okudum 1-2 dereceye sebep kafa ütülemesin gibi yorumlar gördüm. Sadece egzoz fanda alabilirim LL 120 fandan. Maalesef hepsini donatamam4000D, haliyle fan ister. Bütçenize de bağlı bir şey ama Corsair'den yana gitmek istiyorsanız LL serisi fanlar gerçekten güzeller. Ses konusu ise anakart/uygulama üzerinden yapılacak ince ayarlamalara bakar. Bence tüm kasayı LL fanlarla donatın. Diğer siyah fanlar kenarda dursun.
Benim bahsettiğim gibi olmuyor mu diyorsun@LauraWells
Eğer amacınız ucuza kaliteli bir şey almaksa Arctic'in F12 fanları bayadır indirimde.
Arctic F12 PWM, 120mm 4Pin PWM, 1350 RPM, Siyah Kanat Siyah Çerçeve Kasa Fanı (AR-ACFAN00203A) - Kasa Fanı | Teknobiyotik
LONG SERVICE LIFE The Fluid Dynamic Bearing comes with an oil capsule that avoids lubricant leakage. Thus this bearing is as quiet as a sleeve bearing but comes with a significantly higher service life PERFECT CASE FAN REGULATION WITH PWM The PWM function allows the motherboard to...www.teknobiyotik.com
Bana sorarsanız Corsair'in fanları pahalı. Yaptığı iş belli. He siz çerçevesi belirli bir bütçe ve tam fan sayısını sunarsanız renkli fanlara da bakarız.
Demek istediğim 2x üst tarafa takmasam sadece egzoz fan alsam LL 120 fanı, kasayla beraber gelen 2x fanı ön tarafa taksam çok mu performans kaybı yaşarım? Eğer ciddi performans söz konusu ise 3x kit alıp 2 tanesini üst tarafa 1 egzoz ve kasayla gelen 2x fanı ön tarafa montajlayacağım.@LauraWells
Amacınız performans almak ise ucuza bu işi yapabilecek çok fan var. İşin içine ARGB/RGB girsin istiyorsanız orada da yine uygun ürünler bulunur. Ama siz Corsair yolundan gideceğim diyotsanız LL serisi fanlar güzeldir. Yoksa öne üç fan, arkaya üç fan dizilimi yeterlidir. Fan seçimi biraz sizin zevkinize kalıyor.
Corsair 4000D Airflow ile beraber gelen fanı 1 adet extra satın almak istiyorum ama hangi fan modeli aynısını bulamadım.@LauraWells
Önde 3 tane güzel hava üfleyecek fanınız olsun. LL serisi fantastik bir indirim görmemişse pahalıdır ve o paraya daha fazla fan alınır. Bunun haricinde kasayla beraber gelen 2 fanı ise yukarıdan tahliye görevinde kullanırsınız. İsterseniz arkaya da 1 tane tahliye fanı alırsınız.