Kasanın üst tarafındaki ızgarayı ıslak mendil ile silmek

Agmet

Decapat
Daha fazla  
Kasanın üst tarafındaki ızgarayı ıslak mendil ile sildim? Sildikten sonra ıslak mendilinin suyu kasanın üstüne düştüğünü gördüm hemen elimle sildim. Şu an bilgisayarı kullanıyorum bir şey olmaz değil mi?

Fener, telefon feneriyle bir bakin derim islak varsa parlar. Su an calisiyorsa problem olacagini sanmiyorum.

Yani bir de en fazla parçalar bozulur değil mi bilgisayar falan patlamaz yani.

Eger sivi anakartin icine dustuyse zamanla oksitlenme yapabilir ya da kisa devre fakat, su an kullaniyorsunuz bu yuzden kisa devre artik sanmiyorum. En iyisi fener ile anakarta bakin sivi var mi diye varsa parlayacak. Sadece anakarta bakmayin, ekran karti ustune falan bakin yine.

Millet ekran kartını, anakartı tinerle yıkıyor tuzlu su dökmediğin sürece her türlü kuruyunca ya da temizlik gerekiyorsa temizlendiğinde rahat kullanılabilir ,tuzlu suyun elektronik malzemelerde negatif etkisi var o iş biraz sıkıntılı sadece 😀

Eger sivi anakartin icine dustuyse zamanla oksitlenme yapabilir ya da kisa devre fakat, su an kullaniyorsunuz bu yuzden kisa devre artik sanmiyorum. En iyisi fener ile anakarta bakin sivi var mi diye varsa parlayacak. Sadece anakarta bakmayin, ekran karti ustune falan bakin yine.

Vallahi bir şey göremedim.

Vallahi bir şey göremedim.

İslak mendil ne kadar suluydu? Ben pek zannetmiyorum sisteme kadar kucucuk sivinin ulasacagini. Kasanin ustundeyken elinizle silmissiniz zaten. Ama her yerine bakin, fanin ustune, yanina. Yani o izgaranin hizasina gore bakin sivi duserse nereye dusebilir diye. Hiçbir şey yoksa yoktur, su ana kadar kisa devre olsa olurdu. Her şey normal mi?

İslak mendil ne kadar suluydu? Ben pek zannetmiyorum sisteme kadar kucucuk sivinin ulasacagini. Kasanin ustundeyken elinizle silmissiniz zaten. Ama her yerine bakin, fanin ustune, yanina. Yani o izgaranin hizasina gore bakin sivi duserse nereye dusebilir diye. Hiçbir şey yoksa yoktur, su ana kadar kisa devre olsa olurdu. Her şey normal mi?

2 3 tane ıslakmendili birleştirip ızgarayı siliyordum. Izgarayı siliyordum dediğim üstünde toz girmesin diye olan şeyi siliyordum. Sonra bir baktım çok az bir su bırakmış kasanın üstüne sonra orayı elimle sildim. Su dediğimde ıslak mendilin bırakacağı su gibi yani. Her yere baktım bir şey göremedim. Sıvı soğutucuya girmiştir belki bilmiyorum.

2 3 tane ıslakmendili birleştirip ızgarayı siliyordum. Izgarayı siliyordum dediğim üstünde toz girmesin diye olan şeyi siliyordum. Sonra bir baktım çok az bir su bırakmış kasanın üstüne sonra orayı elimle sildim. Su dediğimde ıslak mendilin bırakacağı su gibi yani. Her yere baktım bir şey göremedim. Sıvı soğutucuya girmiştir belki bilmiyorum.

Eger icine girmis olsaydi cok az bir su birakmazdi. 1 damla kucucuk şey giremez zaten, duserken kaybolur, mantiga aykiri geliyor bana. Ortalikta sivi yok, bakmissiniz. Temizlenecek bir şey de yok, kuru. Bir problem de yok. Devam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı