Enes Vargün Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar neredeyse her gün Valorant'ta Alt Tab atıyorum diye PC donuyor ve kasanın üstündeki tuştan reset atmam gerekiyor. Bu yaptığımın ekran kartına vs. bir zararı olur mu? ( 1 haftadır falan o tuşu kullanıyorum)
Arkadaşlar neredeyse her gün Valorant'ta Alt Tab atıyorum diye PC donuyor ve kasanın üstündeki tuştan reset atmam gerekiyor. Bu yaptığımın ekran kartına vs. bir zararı olur mu? ( 1 haftadır falan o tuşu kullanıyorum)
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 16 Kasım 2023 #11 Enes Vargün dedi: Yani ekran kartıma vs. Zarar vermez değil mi? Genişletmek için tıkla... Eğer bileşenlerin çok kötü değilse düşük ihtimal. Bu hayatta yüzde 100 diye bir şey yoktur. Artı 0 Eksi
Enes Vargün dedi: Yani ekran kartıma vs. Zarar vermez değil mi? Genişletmek için tıkla... Eğer bileşenlerin çok kötü değilse düşük ihtimal. Bu hayatta yüzde 100 diye bir şey yoktur.