Kasanın üstüne kedi yatması sıkıntı olur mu?

Aslında düşününce bir olasılık olabilir diyorum; tüy olur olmadık bir yere girebilir, fanın içine veya soketin birine sıkışıp temassızlık bile yapabilir; ancak dediğim gibi hiçbir sorun yaşamadım ve tüyün riskli yerlere uçma olasılığına da çok düşük bakıyorum. Temizlik yaparken HDD bölümünden çıkıyor en çok tüy.
O da ısınma yapar ve Allah korusun bir aksaklık çıkar ve kasayı temizleyemezsiniz bir şey olur sisteminiz yıpranır. Şu zor günlerde o kadar para verip kedinin bir kılı veya bir damla idrarı ile sistemden olabilirsiniz.
 
Ben sanayide trafocuda çalıştım. Toz, kir, kablo artığı, çürümüş yemekler. Hepsi kasanın içinden çıktı. Hala çalışıyordu. Toz, tüy gibi şeyler ancak sıcaklığı falan etkiler diye düşünüyorum ben. Fanlar vs. zaten bozulmaz onların hepsi kapalı devre. Ayda bir, iki ayda bir temizlerseniz bir şey olmaz. Zaten bu temizlik kediniz olmasa da yapmanız gereken bir şey.
 
Kedim 1.5 kilo vardır maksimum ve arada kasanın üstünde sıcacık uyuyor, yatıyor. Seviyorum ama tüy döküyor bayağı, indirmeli miyim? Masada kasa koyma yeri var oranın arasına koydum, kasa masaüstünde değil düşemez.
Endişe ediyosan indir işte hayvanı neyini soruyosun. Kaç evde kasa üstünde kedi yatıyor da millet yorum yapsın. Tüyünden bişey olmaz tabii kasanın üstüne sıçmazsa veya işemezse. Kediyi indir istersen hele kasan mesh ise.
 

Geri
Yukarı