Kasanın yan camını çıkarmak garantiye etki eder mi?

Hiçbir sorun olmaz. İstersen anakartı sök, işlemciyi sök, bellekleri sök bileşenlere fiziksel bir zarar vermediğin sürece (camı düşürüp kırmak gibi) garantiye hiçbir etkisi olmaz.

Size her bir parcanin kutusu verilmistir. Sistemin genel degil parca bazli garantisi vardir. Sistemi sokup baska kasaya taksaniz bile parcalarin ayri ayri garantisi devam eder.

Size her bir parcanin kutusu verilmistir. Sistemin genel degil parca bazli garantisi vardir. Sistemi sokup baska kasaya taksaniz bile parcalarin ayri ayri garantisi devam eder.
tek bişi sorcam cam kırılı değil ama bitane bidası yalama olmuş o da zaten kasa ilk alındığında vardı onun dışında kasanın yan camı açık kullansam fark eder mi? Bu sorunun cevabı sonsuza kadar yeter bana.Şimdiden çok teşekkürler.

Fark etmez istediginiz gibi kullanabilirsiniz. Fakat kasanin tozlanmasi performansi ve parcalarin omrunu kisaltir. Bu yuzden gidin sorununuzu Vatan'a anlatin belki kasanin vida yerini degistirirler.

Fark etmez istediginiz gibi kullanabilirsiniz. Fakat kasanin tozlanmasi performansi ve parcalarin omrunu kisaltir. Bu yuzden gidin sorununuzu Vatan'a anlatin belki kasanin vida yerini degistirirler.
vidayla alakası yok kasanın önünden ya da yanından hava girişi yok oyüzden yanını açtım vidayı sadece garantiye engel olur mu diye sormuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…