Kasanın yan camını çıkarmak garantiye etki eder mi?

Değerli arkadaşlar başlıkta da yazdığı gibi kasanın solundaki camı çıkarmak garanti kapsamından çıkarır mı? Bilgisayar yeni her şeyi Vatan'dan aldım. Eğer garantiden çıkarıyorsa sadece bilgisayar kasası mı garantiden çıkar yoksa tüm bileşenler mi garantiden çıkar?
Ayrıca şu an yan kapağı açık kullanıyorum tekrar kapatsam fark ederler mi?(İçine çizik falan atmadım ve birkaç kere Vatan'a bazı problemler yüzünden göndermiştim o yüzden vidaların üstünde çizik olsa bile onlar yüzünden olduğunu zannedebilirler ve sağ alttaki vida biraz yalama olmuş) kasanın linki: Everest rampage redsky midt atx kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Everest rampage redsky kampanyalar ve uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.

Lütfen bana yeni kasa al gibi önermelerde bulunmayın para biriktiriyorum şu an sadece garantiden çıkar mı sorusunun cevabına ihtiyacım var. Kasayı birkaç gündür kasanın yan camı açık kullanıyorum.
Hiçbir sorun olmaz. İstersen anakartı sök, işlemciyi sök, bellekleri sök bileşenlere fiziksel bir zarar vermediğin sürece (camı düşürüp kırmak gibi) garantiye hiçbir etkisi olmaz.

Size her bir parcanin kutusu verilmistir. Sistemin genel degil parca bazli garantisi vardir. Sistemi sokup baska kasaya taksaniz bile parcalarin ayri ayri garantisi devam eder.

Size her bir parcanin kutusu verilmistir. Sistemin genel degil parca bazli garantisi vardir. Sistemi sokup baska kasaya taksaniz bile parcalarin ayri ayri garantisi devam eder.
tek bişi sorcam cam kırılı değil ama bitane bidası yalama olmuş o da zaten kasa ilk alındığında vardı onun dışında kasanın yan camı açık kullansam fark eder mi? Bu sorunun cevabı sonsuza kadar yeter bana.Şimdiden çok teşekkürler.

Tek bir şey soracağım cam kırılı değil ama bir tane bidası yalama olmuş o da zaten kasa ilk alındığında vardı onun dışında kasanın yan camı açık kullansam fark eder mi? Bu sorunun cevabı sonsuza kadar yeter bana. Şimdiden çok teşekkürler.

Fark etmez istediginiz gibi kullanabilirsiniz. Fakat kasanin tozlanmasi performansi ve parcalarin omrunu kisaltir. Bu yuzden gidin sorununuzu Vatan'a anlatin belki kasanin vida yerini degistirirler.

Fark etmez istediginiz gibi kullanabilirsiniz. Fakat kasanin tozlanmasi performansi ve parcalarin omrunu kisaltir. Bu yuzden gidin sorununuzu Vatan'a anlatin belki kasanin vida yerini degistirirler.
vidayla alakası yok kasanın önünden ya da yanından hava girişi yok oyüzden yanını açtım vidayı sadece garantiye engel olur mu diye sormuştum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı