BalikŞuşişi
Kilopat
- Makaleler
- 1
Arkadaşlar kasamın camına küçük delikler açmak istiyorum ki azıcık da olsa hava alabilsin yeni kasa alana kadar. Hava dolaşımı çok kötü. Nasıl delebilirim?
Arkadaşlar kasamın camına küçük delikler açmak istiyorum ki azıcık da olsa hava alabilsin yeni kasa alana kadar. Hava dolaşımı çok kötü. Nasıl delebilirim?
Ön taraf çıkmıyor.PVC kesimi yapan yerler yapar ama siz yapmayın bence. Onun yerine önde fan varsa ön paneli çıkartın. Yanı deldirmeye değmez çok toz alacağını düşünüyorum.
Çok sık temizlemek istemediğim için tamamen açmıyorum. Direk camı çıkarıp kendim mesh yapsam nasıl olur? Ancak nasıl yapabilirim ki?Delmek yerine komple çıkarın öyle kullanın daha mantıklı değil mi? Tozlanabilir fakat bu durumda.
Yarı açılmıyor.Kasanın kapağını yarı açık biçimde kullanın.
Cam delmek ne gibi bir sıkıntı çıkarabilir ki?Eğer delerseniz kasanızda herangi bir problem çıkarsa ve sizde müşteri hizmetlerini ararsanız o delikler yüzüne kullanıcı hatası derler.
Bir değil 20-30 tane 1-2cm çapında delik açacağım.Camın delik olması ne kadar fayda sağlıyacak kasanın kapağını açın direkt bir delikle çözüleceğini sanmam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.