Kasanın camını açık kullanmak

tacohub

Kilopat
Yer
İzmir
Kasamın 2 tarafında temperli cam var ama yana doğru açılmıyor. Açık kullanırsam artıları ya da eksileri olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Oreki'nin de dediği gibi kasanızın kapağını açık kullanırsanız daha kısa sürede tozlanma başlar. Ayrıca, yeteri kadar temiz ve normal düzeyde bir bilgisayara sahipseniz sıcaklık değerlerinin; kasa kapağı açık durum ile kapalı durum arasında ciddi anlamda fark göstereceğini fark edebilirsiniz. Bizzat sistemi ilk aldığımda bu testi gerçekleştirmiştim ve kasanın kapağı kapalı olduğunda sıcaklık değerleri daha stabil idi.

Kapalı olması hava akışının düzgün yapılmasını sağlar ve tozlanmayı önler. Gerçi kasanız kötü bir modelse pek fark edeceğini sanmam.
@Oreki'nin de dediği gibi kasanızın kapağını açık kullanırsanız daha kısa sürede tozlanma başlar. Ayrıca, yeteri kadar temiz ve normal düzeyde bir bilgisayara sahipseniz sıcaklık değerlerinin; kasa kapağı açık durum ile kapalı durum arasında ciddi anlamda fark göstereceğini fark edebilirsiniz. Bizzat sistemi ilk aldığımda bu testi gerçekleştirmiştim ve kasanın kapağı kapalı olduğunda sıcaklık değerleri daha stabil idi.
Sağ olun. İşlemci için H110 var, ekran kartı GTX 1080 şekil oluyor kapağı açınca, o yüzden sordum :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı