Kasanın yan panelini açmak zararlı mı?

Furkan Gülerr

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, yeni bir kasa topladım. Normal aktif ve hiçbir şey kullanmıyorken 45 50 derece seviyelerinde Spider-Man oynadığım sırada kasa ısısı 85 90 arası seviyelere yükseliyor, bana fazla geldi. İlk olarak bu normal midir?
İkinci olarak kasanın yan panelini açtım. Sıcaklığın zarar vermesinden korktuğum için şu an panel açıkken 55 derecelere kadar düştü, içindeki hava akımı sıkıntılı mı panel açık kullanmak zarar verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kasam biraz eski hem sağ hem sol paneli açtım, hava akışı daha iyi oluyor ve böylece sistemimin ısısı kapalıya göre daha da azalıyor, açmanızı tavsiye ederim.

Arka eğzoz fanı çok ses yaptığı için söktüm. Ben de yan panel açık kullanıyorum. Tozlanma harici bir sıkıntı olmaz. (tabii düzenli temizlemeniz gerek.)

Kasa hava akışı yanlış veya soğutma yetersiz olabilir yan kapağın açık olması zararlı değil ama çabuk tozlanır ve böcek kaçma ihtimalı var.

Cam kasa ise eğer ısınması normal, kasanın yan tarafını açmakta herhangi bir sakınca yok, sadece belirli periyotlarda tozlanmasını önlemek için hava tutmanız iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı