Kasanın Yanına Temperli Cam Yapma

• Konuyu başlatan GKD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 17.757
Temperli cam için fabrikaya sipariş vermeniz lazım. Temperli cam kesilmez, kesilemez. Direkt patlar ve tabiri caiz ise tuzla buz olur. Daha dayanıklı olması için yüksek ısı ile hazırlanır. Isıya dayanıklılık konusunda sıkıntın olmaz. Kasaya tutturma kısmı biraz meşakkatli olabilir. Pleksi camlar kasaya nasıl tutturuluyor bilmiyorum ama ateşe dayanıklı silikon ile yan panele tutturabilirsiniz. Fakat ne beklediğinizi anlayamıyorum. Pleksi bu tip durumlar için daha kullanışlı. İlle de yapacağım diyorsanız yan kapağı alıp bir camcıya gidin, böyle böyle deyin. Size fiyat vereceklerdir, birkaç yere daha gidip uygun fiyatlı olan yere yaptırın.

Babanız nasıl kesti?

Dediğim gibi babası kesmedi. Kesilemez. Temperli değildir.

Merhaba, benim kasanın yan kapağıda baya eskiydi üzerindeki çiziklerden rahatsız olduğum için yan kapağın ölçülerinde buzlu cam kestirdim. Daha sonra Faber'in yeşil yapışkan sakız macunu ( tam ismi nedir bilmiyorum tack-it sanırım) ile kasaya tutturdum taş gibi oldu. :)

Dosya Ekleri

• IMG_20181026_140807.jpg
    IMG_20181026_140807.jpg
    249,9 KB · Görüntüleme: 534
Aldığı en ufak darbede tuzla buz olup canınızı da yakabilir.

Aldığı en ufak darbede kırılmasın diye temperleniyor zaten. Tuzla buz olmasının sebebi de milletin sağına soluna batıp zarar vermemesi ya da zararı en aza indirmek diyebiliriz. Lütfen bilginiz olmayan konular hakkında konuşmayın. Gayet de uzun ömürlüdür.

Merhaba, benim kasanın yan kapağıda baya eskiydi üzerindeki çiziklerden rahatsız olduğum için yan kapağın ölçülerinde buzlu cam kestirdim. Daha sonra Faber'in yeşil yapışkan sakız macunu ( tam ismi nedir bilmiyorum tack-it sanırım) ile kasaya tutturdum taş gibi oldu. :)
Buzlu camda kırılma riski yok mu? Öyle de düşünebilirim.

Temperli cam sipariş etmeyecekseniz bu işten uzak durun en başından dediğim gibi. Bilgisayarın içerisi zaman geliyor 40 dereceden 100 dereceye yarım dakikada çıkıyor. Normal cam ısıya ve darbeye dayanaksızdır. Yapılabilir ama gereksiz riskli. Eskidiyse yeni pleksi kestirin.

Kasanın marka model nedir?

PowerBoost Royal Serisi VK-G1002S USB 3.0 Midtower Kasa (Psu Yok) | ITOPYA
Kendisine sordum önce cam halinde kestirmiş ardından fabrikaya temperlettirmiş. Zira bence bunlara gerek yok. Pleksi çok daha kullanışlı olur.
Öyle de ben biraz görüntüye önem veren bir yapıya sahibim. Güzel görünsün istiyorum.
Temperli cam sipariş etmeyecekseniz bu işten uzak durun en başından dediğim gibi. Bilgisayarın içerisi zaman geliyor 40 dereceden 100 dereceye yarım dakikada çıkıyor. Normal cam ısıya ve darbeye dayanaksızdır. Yapılabilir ama gereksiz riskli. Eskidiyse yeni pleksi kestirin.
Nasıl sipariş ettirebilirim?

Aldığı en ufak darbede kırılmasın diye temperleniyor zaten. Tuzla buz olmasının sebebi de milletin sağına soluna batıp zarar vermemesi ya da zararı en aza indirmek diyebiliriz. Lütfen bilginiz olmayan konular hakkında konuşmayın. Gayet de uzun ömürlüdür.
Yazımın başını okursanız normal cam demişim üzerine yapılacak her hangi bir işlemden bahsetmemişim. Ne hakkında konuşacağıma da mümkünse bilgim vicdanım karar versin, Recep Baltaşın dün size yaptığını bana yapmaya kalkmayın, ona da kızmıştım size de kızıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı