İtopya'dan toplama sistem aldım garanti devam ediyor ama şöyle devam ediyor sisteminki bitmis olabilir fakat anakartın devam ediyor sorguladın şöyle bir olay var: Kasa çalışırken yanlışlıkla elin ya da ayağın değse sistem donuyor, hiçbir tepki vermiyor BIOS sıfırlama, RAM değişimi, sürücü güncellemeleri vs. her şeyi denedim, sonuç aynı 8 9 ay önce stok soğutucuyu kule tipiyle değiştirdim yine bir serviste İtopya'ya garantiye götürsem yerinde ilgilenirler mi yoksa direkt servise mi yollarlar? Bir de soğutucu değişimi garantiye engel olur mu, bilgisi olan var mı?
Anakart: ASUS H610M-E D4.
Kule tipi soğutucu anakarta fazla baskı yapıyor ya da kart eğilmiş de olabilir. Bunu anlayabilmek için soğutucuyu söküp sistemi anakart dışındayken test edin, temas kesilirse sorun montajdandır.
Kule tipi soğutucu anakarta fazla baskı yapıyor ya da kart eğilmiş de olabilir. Bunu anlayabilmek için soğutucuyu söküp sistemi anakart dışındayken test edin, temas kesilirse sorun montajdandır.
@yusufbasol o zaman direkt İtopya’ya götürün, durumu anlatın. Kule soğutucu baskısından şüphelendiğinizi söyleyin, anakartta eğilme varsa değişim isteyin.
@yusufbasol o zaman direkt İtopya'ya götürün, durumu anlatın. Kule soğutucu baskısından şüphelendiğinizi söyleyin, anakartta eğilme varsa değişim isteyin.