Kasaya fazladan fan takma

Hocam peki o zaman 5 tane fan alırım önde 3 tane yuva var stok gelen 2 fanıda değiştirir üstede 2 tane yuva var sanırım üstede 2 tane takarım.
Egzoz fanını ellemem.
Önerebileceğiniz fan var mıdır?
Ucuz olsun dersen frisby fan seti var 4 lu. Şimdi diyecekler frisby den birşey alınır mi diye de ben aldım bi sıkıntı çıkmadı. Hatta gayette memnunum. 200 tl civarlarında 4lusu. Ha dersen param var benim corsair fanlara bak. Ha dersen RGB takintim yok phanteks fanlara bak. Degerlerine de bak fanların 50 cfm den aşağı olmasın.

Elindeki kasanın ikinci elde 350-400 ₺ tuttuğunu varsayalım. Ona hariçten 250-300 ₺ sadece üç fan masrafı olsa toplam maliyet ortalama 650 ₺ olur. 650 ₺ üstüne bir miktar parayla dört fanlı önü ızgaralı sıfır Ponos alınır. Yani alacağın hariçten fanları hesaplı alman lazım. Düşük kalite fan takviye sonrası bariz sıcaklık değişimi de garanti olmayabilir. Bence en iyisi o kasayı elden çıkar çünkü harcayacağın ek masrafa karşılık sıcaklığın azalmasında hüsran yaşayabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı