EyupİtİsNoob Femtopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #1 (Resimleri internette buldum ben çekmedim) Merhaba, benim kasam böyle bir kasa, acaba buna uygun ekran kartları var mıdır? Varsa hangi marka? (Kasa resmi aşağıda. Bilgileri de verdim umarım yardımcı olur.) Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2022
(Resimleri internette buldum ben çekmedim) Merhaba, benim kasam böyle bir kasa, acaba buna uygun ekran kartları var mıdır? Varsa hangi marka? (Kasa resmi aşağıda. Bilgileri de verdim umarım yardımcı olur.)
KS KS EyupİtİsNoob Femtopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #11 Aeroxs dedi: Sisteminizi belirtmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... oraya nasıl bakılıyor Aeroxs dedi: Sisteminizi belirtmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Ben bilmiyorum bana doğum günümde hazır sistem olarak gelmişti . içini açıp baksam neyin ne olduğunu nerden anlıycam. Son düzenleme: 7 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
Aeroxs dedi: Sisteminizi belirtmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... oraya nasıl bakılıyor Aeroxs dedi: Sisteminizi belirtmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Ben bilmiyorum bana doğum günümde hazır sistem olarak gelmişti . içini açıp baksam neyin ne olduğunu nerden anlıycam.