Jonysnow Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #1 Bilgisayar kasası açıkken ve fanlar dönüyor iken saç kurutma makinesı ile hava tutmak zarar verir mi?
Bilgisayar kasası açıkken ve fanlar dönüyor iken saç kurutma makinesı ile hava tutmak zarar verir mi?
Lstrmncc Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 188 Çözümler 1 20 Nisan 2024 #2 Sıcak hava tutmayacağın sürece bir şey olacağını düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.001 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #3 Kasayı kapat ve fanların dönmemesi için bantla. Ve soğuk moda al makineyi. Artı 0 Eksi
Last Avenger Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 596 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #4 Saç kurutma makinesinin gücü yetmiyor genelde temizlemeye. Fanların dönmemesini sağlamak şartı ile basınçlı hava spreyleri daha çok iş görüyor. Artı 0 Eksi
Saç kurutma makinesinin gücü yetmiyor genelde temizlemeye. Fanların dönmemesini sağlamak şartı ile basınçlı hava spreyleri daha çok iş görüyor.
Ketçaplı cips Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 1 Yer Kocaeli 20 Nisan 2024 #5 Last Avenger dedi: Saç kurutma makinesinin gücü yetmiyor genelde temizlemeye. Fanların dönmemesini sağlamak şartı ile basınçlı hava spreyleri daha çok iş görüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam fan döner ise ne olur? Bilmediğim için sordum. Artı 0 Eksi
Last Avenger dedi: Saç kurutma makinesinin gücü yetmiyor genelde temizlemeye. Fanların dönmemesini sağlamak şartı ile basınçlı hava spreyleri daha çok iş görüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam fan döner ise ne olur? Bilmediğim için sordum.
Augustus Octavius Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #6 Jonysnow dedi: Bilgisayar kasası açıkken ve fanlar dönüyor iken saç kurutma makinesı ile hava tutmak zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Soğuk hava ile sıkıntı olmaz gibi. Artı 0 Eksi
Jonysnow dedi: Bilgisayar kasası açıkken ve fanlar dönüyor iken saç kurutma makinesı ile hava tutmak zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Soğuk hava ile sıkıntı olmaz gibi.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.562 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 20 Nisan 2024 #7 Saç kurutma makinesi iyon atıyor diye biliyorum. O yüzden tavsiye etmem. Kompresör bulun ve fanları elinizle tutun motorları bozulmasın. Artı 0 Eksi
Saç kurutma makinesi iyon atıyor diye biliyorum. O yüzden tavsiye etmem. Kompresör bulun ve fanları elinizle tutun motorları bozulmasın.
Last Avenger Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 596 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #8 Ketçaplı cips dedi: Hocam fan döner ise ne olur? Bilmediğim için sordum. Genişletmek için tıkla... Statik elektrik oluşturur. Donanıma zarar verebilir. Bunu bilmediğim zamanlarda çok yaptım bir sorunla karşılaşmadım ama hiç olmayacak diye bir şey de yok tabi. Artı 0 Eksi
Ketçaplı cips dedi: Hocam fan döner ise ne olur? Bilmediğim için sordum. Genişletmek için tıkla... Statik elektrik oluşturur. Donanıma zarar verebilir. Bunu bilmediğim zamanlarda çok yaptım bir sorunla karşılaşmadım ama hiç olmayacak diye bir şey de yok tabi.
Ademsh Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 418 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri H110M PRO VD-İ5 6500-GTX 750 Tİ-16GB DDR4 3200MHZ Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #9 Jonysnow dedi: Bilgisayar kasası açıkken ve fanlar dönüyor iken saç kurutma makinesı ile hava tutmak zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Fanları ters döndürecek şeklinde tutarsanız kıvılcım çıkma ihtimali var en azından sistem kaplıyken yapın bir de fanları döndürmeyin. Artı 0 Eksi
Jonysnow dedi: Bilgisayar kasası açıkken ve fanlar dönüyor iken saç kurutma makinesı ile hava tutmak zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Fanları ters döndürecek şeklinde tutarsanız kıvılcım çıkma ihtimali var en azından sistem kaplıyken yapın bir de fanları döndürmeyin.