Kasaya HDD eklemek

Kasama HDD takacağım. İki sorum var;
1- içinde Windows yüklü hard diskimi kasaya taktığımda diğer Windows ile çakışıp sorun çıkarır mı? Ya da içindeki işletim sistemini nasıl silerim?
2- HDD içinde yüklü olan Steam oyunları yeni bilgisayarda sorunsuz çalışır mı?

1- hayır çakışmaz. Anakartınız bütün hard disklerin içindeki Windows'u taramıyor, sistemi başlatmak için BIOS/UEFI'deki boot sırasına sadık kalıyor, yani çakışmaz.
2- evet, sorunsuz çalışır.

Arkadaşa ek olarak, belki Steam üzerinden kütüphaneyi içeri aktarman/eklemen gerekebilir sadece ama sorun yaratacak bir şey değil.

Kasama HDD takacağım. İki sorum var;
1- içinde Windows yüklü hard diskimi kasaya taktığımda diğer Windows ile çakışıp sorun çıkarır mı? Ya da içindeki işletim sistemini nasıl silerim?
2- HDD içinde yüklü olan Steam oyunları yeni bilgisayarda sorunsuz çalışır mı?
şöyle söylemek gerekirse bir sorunla karşılaşmazsın alacağın hdd sıfır ise sana tavsiyem ssd alman

1- Hayır çakışmaz. Anakartınız bütün harddisklerin içindeki Windows'u taramıyor, sistemi başlatmak için BIOS/UEFI'deki boot sırasına sadık kalıyor, yani çakışmaz.
2- Evet, sorunsuz çalışır.
İlk soruna cevabım yok ama oyunlarını hesabını açtıktan sonra dosyaları doğrulayıp oynarsın.
şöyle söylemek gerekirse bir sorunla karşılaşmazsın alacağın hdd sıfır ise sana tavsiyem ssd alman
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Yıllardır sağlığından kaybetmeyen hard diskin beni daha götürecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı