Kasaya İce Tea Döküldü

zalazugna

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kasaya İce Tea döküldü. Pamukla sildim fakat kalıntısı kaldı, yapış yapış. Bilgisayarcıya götürdüm sordum, bir şey olmaz dedi. Ice Tea ekran kartının fansız kısmına arka tarafına ( lehimlerin olduğu yer) döküldü.
Sorum şu, acaba oyun oynarken ısınınca eriyip sorun çıkartır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru bilinen yanlışlardan bir tanesi saç kurutma makinesinin sıvı dökülen elektronik aletlere iyi geldiğidir. :) Kartı kurutayım derken devrelere zarar verebilirsin. Biraz masraflı ama bir kaba pirinç doldur ve kartı içerisine 1 gün boyunca bırak. Bu şekilde çamurla yıkanmış notebook kurtarmıştım.

Doğru bilinen yanlışlardan bir tanesi saç kurutma makinesinin sıvı dökülen elektronik aletlere iyi geldiğidir. :) Kartı kurutayım derken devrelere zarar verebilirsin. Biraz masraflı ama bir kaba pirinç doldur ve kartı içerisine 1 gün boyunca bırak. Bu şekilde çamurla yıkanmış notebook kurtarmıştım.

Bunu bilmiyordum, teşekkürler. Pirinç fikri aklıma geldi de anakart'ı sökmek, takmak falan uzun iş :kararsız:

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı