Kasaya kedi çarpması sıkıntı yaratır mı?

Thunderbolt_0

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. 30-20 dakika önce kedim kasaya ayağını çarptı, bilgisayara hiçbir şey olmadı her şey aynı gibi gözüküyor, 6-5 gün önce aldım o yüzden çok kafaya takıyorum kusura bakmayın, sıkıntı yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. 30-20 dakika önce kedim kasaya ayağını çarptı, bilgisayara hiçbir şey olmadı her şey aynı gibi gözüküyor, 6-5 gün önce aldım o yüzden çok kafaya takıyorum kusura bakmayın, sıkıntı yaratır mı?

Bir sorun olacağını sanmıyorum hocam kaç kere yere düştü benim kasa hala sağlam.

Hayır bir şey olmaz. Belki 1% ihtimalle kedinin kafası taş olup öyle çarparsa çok düşük hatta imkansız ama belki HDD falan yerinden biraz oynayabilir ama zarar vermez.

Bir şey olmaz hocam. Ekran kartını kontrol edin. Eskisi gibi duruyorsa bir problem olmayacaktır. Yeni aldığınız için üstüne çok titriyorsunuz. Biraz zaman geçince alışırsınız. Ayrıca elektronik aletler aşırı derecede narin değiller. Gayet dayanıklılar. Gerekli kontrolleri yaptıktan sonra içinizi ferah tutun. Hayırlı olsun.

Kedide sıkıntı yoksa devam :)

Kedi üstüne bile atlasa bir şey olmaz. Kasanın yan kapağını falan kapalı tut yeter. Birde bazı kedilerin kablo kemirme huyu olabiliyor. Kabloları kedinin ulaşamayacağı şekilde sakla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı