Kasaya laptop harddiski takmak

Makaleler
1
Merhabalar yeni gelecek sistemime ekstra olarak laptopumda kullandığım harddiski monte etmek istiyorum. Kasamda 2.5" harddisk takma alanları bulunuyormuş. Lakin daha önce böyle bir tecrübem olmadı. Nasıl monte ederim? Ekstra olarak kablo vs almam gerekiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar yeni gelecek sistemime ekstra olarak laptopumda kullandığım harddiski monte etmek istiyorum. Kasamda 2.5" harddisk takma alanları bulunuyormuş. Lakin daha önce böyle bir tecrübem olmadı. Nasıl monte ederim? Ekstra olarak kablo vs almam gerekiyor mu?
Sata kablosu lazım.
İki adet de vida ile bir yanından kasaya sabitlenir.
SSD de Laptop HDD'si gibi 2.5"...

Normal 3.5 inç harddisk takar gibi montaj yapabilirsin. Sata ve PSU üzerindeki güç kablosunu kullanarak.

Peki PSU'nun voltaj değeri bunları beslemekte sıkıntı yaşamaz değil mi? Yani diskler çok güç tüketiyor mu? Sistemimde 500W PSU bulunacak. Kusura bakmayın donanım konusunda pek bilgim yok o nedenle sizi meşgul ediyorum.

Peki PSU'nun voltaj değeri bunları beslemekte sıkıntı yaşamaz değil mi? Yani diskler çok güç tüketiyor mu? Sistemimde 500W PSU bulunacak. Kusura bakmayın donanım konusunda pek bilgim yok o nedenle sizi meşgul ediyorum.
3-5w yer HDD en fazla. PSU varlığını bile anlamaz taktığından :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı