Kasaya su döküldü

Riff

Hectopat
Daha fazla  
Ihlamur içiyordum masada. Yanlışlıkla elim çarptı ve yarısı döküldü. Monitörün arkasındaki aralığa da döküldü. Yerler ıslak, kasanın üstü de ıslaktı iyice. Sildim şu an. Kafama fazla takıyorum. Bir şey olmuş mudur? Yeni oldu. Bilgisayarı kapattım, 15 saat bekleyeceğim kurumasını.

IMG_20231207_005126.jpg

geçmiş olsun. ekran kartını falan cıkar kuruduğundan emin ol sızıntı falan yaptıysa anakarta falan zarar vermeden kurutmaya çalış.

Hocam kurumuş zaten babama söyledim oksitlenme olur dedi ne zamana kadar olur dedim 1 ay içerisinde olur dedi 1 ay içerisinde ya olacak ya olmayacak anakartta ufak bir şey vardı ıhlamur kuruyup yapışmış oda.
bana kalırsa önlemini al ilerde sıkıntı yaratmaması açısından.

Hocam kurumuş zaten babama söyledim oksitlenme olur dedi ne zamana kadar olur dedim 1 ay içerisinde olur dedi 1 ay içerisinde ya olacak ya olmayacak anakartta ufak bir şey vardı ıhlamur kuruyup yapışmış oda.
Anakartı tamamen söküp izopropil alkol ile temizliğini yap.

Hocam sanırım bilgisayar gidecek mikrodalga gibi ötüyor sürekli 10 saniye kesilip ötüyor 10 saniye kesilip ötüyor.

Hocam sanırım bilgisayar gidecek mikrodalga gibi ötüyor sürekli 10 saniye kesilip ötüyor 10 saniye kesilip ötüyor.

Not: Şu an ötmüyor ama dün ötüyordu anladığım kadarıyla Discord'da konuşurken bu ses geliyordu discord kapanınca ses kesildi bilgisayarı kapatıp yattım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı