Kasayı dizüstü bilgisayara bağlayıp ekranını kullanabilir miyim?

Belirli modellerde input olarak giriş olanları da mevcut. Bunun için belirli birkaç model vardı aklımda yok. Birazdan bulunca ekleyeceğim başladım araştırmaya.

Kendi dizüstü bilgisayarının modelini söylese olup olmadığını söylesen daha kolay olmaz mı?

Keşke olsa.
Bende monitör olarak laptopun ekranını kullanmak istemiştim ama olmuyor maalesef.
Bir tane daha HDMI girişi kaç para ulan!!😡
İnsan laptop yaparken bir tane de fazladan giriş için HDMI koymaz mı?
😭

Daha önce de yazdığım gibi arkadaşlar belirli modeller bunu destekliyor. Örnek olması adına aşağıya bırakıyorum.

Alienware M18x R2

HDMI-in seçenekli bir bilgisayar. Harici monitör olarak kullanılabiliyor. Hemen yok demeyin. Zamanında bunu mu alsam yoksa MSI GX70 mi alsam diye düşünüyordum o zamanlardan kalma aklımda.

Daha önce de yazdığım gibi arkadaşlar belirli modeller bunu destekliyor. Örnek olması adına aşağıya bırakıyorum.

Alienware M18x R2

HDMI-in seçenekli bir bilgisayar. Harici monitör olarak kullanılabiliyor. Hemen yok demeyin. Zamanında bunu mu alsam yoksa MSI GX70 mi alsam diye düşünüyordum o zamanlardan kalma aklımda.
Teşekkürler hocam bilgilendirme için, ben bilmiyordum.

Bilgilenmeniz, farklı bir şey öğrenmeniz adına belirttim bu durumu. Yok, olmaz, hayır, Olamaaaaaz'lar yerine olduğunu bil diye, mümkün olabileceğini, imkansız olduğunu bil diye.

Peki! Öğrendik teşekkür ederim! Umarım ileride işimize yarar!

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı