Kasayı temizledim, bilgisayar anormalleşti

Hocam bunu niye geçmiş olsun diyerek belirttiniz anlamadım :D büyük ihtimalle termal macununuz deforme olmuş ama bu çook büyük bir dert falan değil. Tek yapmanız gereken yeni bir termal macun sipariş etmek. Kalitesine dikkat edin. Sürmesi çok kolay zaten, internette nasıl yapıldığını bulabilirsiniz.
Nedense yazasım geldi. :D

Bilgisayardan çok yoğun fan sesi geliyor. PC çalışırken açıp bakmadım. Hatta rahatsız ediyor tozlanmıştır diye temizleyeyim demiştim dün akşam da.

Kasandan olabilir bu fan sesi veya ısınma sorunu. Kasanın hava akışı kötüyse yeni bir kasa alabilirsin. Durumun yoksa kapağını açıp oyna. Yazılımsal bir sorun da olabilir Driver vs.

Hocam bunu niye geçmiş olsun diyerek belirttiniz anlamadım :D büyük ihtimalle termal macununuz deforme olmuş ama bu çook büyük bir dert falan değil. Tek yapmanız gereken yeni bir termal macun sipariş etmek. Kalitesine dikkat edin. Sürmesi çok kolay zaten, internette nasıl yapıldığını bulabilirsiniz.
Teşekkürler.Daha önce de termal macunla çok sorun yaşadım.O zamanlar direkt mavi ekran veriyordu ama doğru olabilir.Yarın sipariş vermeye çalışacağım.Önerebileceğiniz marka veya her ne ise var mıdır?

Teşekkürler. Daha önce de termal macunla çok sorun yaşadım. O zamanlar direkt mavi ekran veriyordu ama doğru olabilir. Yarın sipariş vermeye çalışacağım. Önerebileceğiniz marka veya her ne ise var mıdır?

Cooler Master'ın stoklara yeni gelen macununu alabilirsiniz. Siz genede küçük bir araştırma yapın YouTube'da falan ama benim önerim Cooler Master.

Teşekkürler.
Bu arada aklıma bir soru takıldı: Benim temizlemem sonucu işlemci ile termal macun arasına hava girdiği için mi olmuştur yoksa zamanımı gelmiştir? Zamanı geldiyse büyük tesadüf değil mi? İlk dediğim daha mantıklı gibi. 😀

Daha önce hiç böyle bir sorun duymadım. Yani termal macununu arasına hava girdi diye :D Zamanı gelmiştir onun :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı