Kasayı yan yatırarak kullanmak

FratLutas

Hectopat
Cooler Master Masterliquid Lite 240 sıvı soğutmalı bir bilgisayar kullanıyorum. Pompadan fanlara giden borular pompanın üstünde konumlandırıldığı için boruların içindeki hava baloncukları gürültüye sebep oluyor. Fanları çıkarıp olması gerektiği gibi takana kadar (2 hafta sürecek bir süreç) kasayı anakart üstte (işlemci aşağıya bakacak şekilde) konumlandırsam bir sıkıntı yaratır mı?

Fanları 2 hafta sonra değiştirecek olmamın sebebi vatan bilgisayar'dan hazır sistem olarak aldığım için garanti kapsamında ve ben daha önce böyle bir şey yapmadım. Ayrıca şu an araba olmadığı için 2 hafta sonra götürebileceğim. Havalandırma konusunda da herhangi bir hava giriş veya çıkışını kapamadım. Kasayı yan yatırıp 1 saat kadar pes 2020 oynadım ve daha önceki deneyimlerimden daha sıcak bir ekran kartı veya işlemci ile karşılaşmadım. Bunlar dışında bir sorun olmaz diyorsanız 2 hafta boyunca beni idare edeceğini düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı