Xeon Haswell Femtopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 704 Çözümler 10 13 Ekim 2022 #11 Everythink dedi: Denedim mesela kestikten sonra deliklerden kan akmaya başlıyor çok sıkıntı edıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ılık su ile yapıyorsunuz değil mi? Direkt yaparsanız daha çok tahriş oluyor.
Everythink dedi: Denedim mesela kestikten sonra deliklerden kan akmaya başlıyor çok sıkıntı edıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ılık su ile yapıyorsunuz değil mi? Direkt yaparsanız daha çok tahriş oluyor.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #12 Olga666 dedi: Hocam sakal için diyor bende bir şüpheye düştüm. Bana da lazım, kullanıyor musunuz? Sıfıra yakın alması önemli. Genişletmek için tıkla... Alıyor sıfıra yakın. En fazla iki kez üstünden geçersiniz hocam. Veli1026 dedi: Konuyu biraz farklı yere çekeceğim ama kasık kıllarını makineyle alınca deli gibi kaşıntı yapıyor. Nasıl kesmek lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam yanında gönderilen parçalardan takın, fazla derinden kesmeyin. Aklıma bir bu geldi.
Olga666 dedi: Hocam sakal için diyor bende bir şüpheye düştüm. Bana da lazım, kullanıyor musunuz? Sıfıra yakın alması önemli. Genişletmek için tıkla... Alıyor sıfıra yakın. En fazla iki kez üstünden geçersiniz hocam. Veli1026 dedi: Konuyu biraz farklı yere çekeceğim ama kasık kıllarını makineyle alınca deli gibi kaşıntı yapıyor. Nasıl kesmek lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam yanında gönderilen parçalardan takın, fazla derinden kesmeyin. Aklıma bir bu geldi.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 13 Ekim 2022 #13 Xeon Haswell dedi: Hocam ılık su ile yapıyorsunuz değil mi? Direkt yaparsanız daha çok tahriş oluyor. Genişletmek için tıkla... Ya tüm işimi bitiriyorum en son onu yapıyorum.
Xeon Haswell dedi: Hocam ılık su ile yapıyorsunuz değil mi? Direkt yaparsanız daha çok tahriş oluyor. Genişletmek için tıkla... Ya tüm işimi bitiriyorum en son onu yapıyorum.
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 13 Ekim 2022 #14 Kiznaiver dedi: Alıyor sıfıra yakın. En fazla iki kez üstünden geçersiniz hocam. Hocam yanında gönderilen parçalardan takın, fazla derinden kesmeyin. Aklıma bir bu geldi. Genişletmek için tıkla... Sağ olun, bu değerlendirme çok yararlı oldu.
Kiznaiver dedi: Alıyor sıfıra yakın. En fazla iki kez üstünden geçersiniz hocam. Hocam yanında gönderilen parçalardan takın, fazla derinden kesmeyin. Aklıma bir bu geldi. Genişletmek için tıkla... Sağ olun, bu değerlendirme çok yararlı oldu.
Xeon Haswell Femtopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 704 Çözümler 10 13 Ekim 2022 #15 Everythink dedi: Ya tüm işimi bitiriyorum en son onu yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam güzelce ılık su ile yumuşatın ve öyle alın. Tıraş köpüğü de sürebilirsiniz. Dediğim gibi kuru kuru olunca hem can yakıyor hem daha çok tahriş oluyor.
Everythink dedi: Ya tüm işimi bitiriyorum en son onu yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam güzelce ılık su ile yumuşatın ve öyle alın. Tıraş köpüğü de sürebilirsiniz. Dediğim gibi kuru kuru olunca hem can yakıyor hem daha çok tahriş oluyor.
ErayDq Picopat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 528 3 Haziran 2024 #16 Olga666 dedi: Hocam sakal için diyor bende bir şüpheye düştüm. Bana da lazım, kullanıyor musunuz? Sıfıra yakın alması önemli. Genişletmek için tıkla... Hocam kullandınız m? ben de bacak kılları için alacağım, sıfıra yakın kesiyor mu?
Olga666 dedi: Hocam sakal için diyor bende bir şüpheye düştüm. Bana da lazım, kullanıyor musunuz? Sıfıra yakın alması önemli. Genişletmek için tıkla... Hocam kullandınız m? ben de bacak kılları için alacağım, sıfıra yakın kesiyor mu?