Xeon Haswell
Femtopat
Denedim mesela kestikten sonra deliklerden kan akmaya başlıyor çok sıkıntı edıyor.
Hocam ılık su ile yapıyorsunuz değil mi? Direkt yaparsanız daha çok tahriş oluyor.
Denedim mesela kestikten sonra deliklerden kan akmaya başlıyor çok sıkıntı edıyor.
Alıyor sıfıra yakın. En fazla iki kez üstünden geçersiniz hocam.Hocam sakal için diyor bende bir şüpheye düştüm. Bana da lazım, kullanıyor musunuz? Sıfıra yakın alması önemli.
Hocam yanında gönderilen parçalardan takın, fazla derinden kesmeyin. Aklıma bir bu geldi.Konuyu biraz farklı yere çekeceğim ama kasık kıllarını makineyle alınca deli gibi kaşıntı yapıyor. Nasıl kesmek lazım?
Hocam ılık su ile yapıyorsunuz değil mi? Direkt yaparsanız daha çok tahriş oluyor.
Alıyor sıfıra yakın. En fazla iki kez üstünden geçersiniz hocam.
Hocam yanında gönderilen parçalardan takın, fazla derinden kesmeyin. Aklıma bir bu geldi.
Ya tüm işimi bitiriyorum en son onu yapıyorum.
Hocam kullandınız m? ben de bacak kılları için alacağım, sıfıra yakın kesiyor mu?Hocam sakal için diyor bende bir şüpheye düştüm. Bana da lazım, kullanıyor musunuz? Sıfıra yakın alması önemli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.