Kasımpaşa 1-1 Fenerbahçe

cti real

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yorumlarınız nelerdir bu maç hakkında?

İlk maçlara göre normal skorlar taraftar erken göndermeye çalısmazsa teknik direktörü lige alışıp birşeyler yapmaya başlarlar illaki.

Ali Koç'un ahı başlar şimdi.

Maçı izleyemedim. Tedesco'ya laf söyleyen çok olmuş hocaya mı yazar maç? Sorun neydi genel olarak oyunda? Bu sezonun zaten çöpe gideceği belli olduğu için ben bir şey söylemek istemiyorum. Şu dakikadan itibaren maalesef ki bu sezonu geçiş sezonu olarak değerlendirmek lazım gibi geliyor. Bunu Mou'yu kovmadan önce söyledim Ali'nin yapması gereken, Mou'yla bu sezon da devam edip, gerekirse 2.'liği kabullenip yeni yönetime rahat bir dönem bırakmaktı ama tabii ki de seçimi kazanmak için yapabileceği her şeyi yaptı ve kulübe verebileceği bütün zararı vermeden gitmedi. Hayırlısı artık Saran konusunda sabırlı olmak zorundayız özellikle bu yıl için. Seçimin Eylül'de olmasıyla bu sezon Saran'ın değil Koç'un sezonu olacağı belli olmuştu zaten.

Açıkçası oyunluk pek bir şey yok'tu 60. Dakika'dan sonra kasımpaşa maçı güzelce öldürüp soğuttu çeviremeyince sonuç belli. Değişiklikler berbattı gole ihtiyaç varken asensio çıkıp szymanski giriyorsa Hocada'da bir sıkıntı var demektir. Birbirimizi kandırmayalım bu takım bu ölü mentalite ile şampiyon olamaz bu hasret 20 yıla çıkar benden söylemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…