Kaşında Seboreik Dermatit olan var mı?

Eskiden rahatsız etmiyor ve kayboluyordu. Ancak maalesef yazdan beri, kafamın arka kısmında belli bölgeleri sardı.

Zeytinyağı denediniz mi? Kaşınızda nasıl sabit tutarsınız bilemedim ama zeytinyağını birkaç saat bekletince, hepsini temizliyor. Ama bir süre sonra tekrar çıktı bende. Daha doğrusu eskiden haftalarca idare ederdi ama şu anda birkaç günde geri pörtlediler.

Konazol iyi gelmiş herkese ve genelde onu veriyorlarmış. Belki sizde işe yarar ama ben 1 ay olacak hala etkisini görmedim. Ki normalde bir iki yıkamada insanlar şifa bulmuş.

Artık iyice rahatsız olmaya başladım. Randevu da bulamıyorum bir türlü Cildiye için.

Vichy dercos dene yeşil olanından ben memnunum ama ilk 2-3 yıkamadan sonra anca etkisini gördüm

Vichy dercos dene yeşil olanından ben memnunum ama ilk 2-3 yıkamadan sonra anca etkisini gördüm
Tesekkurler.

Doktora gittim gecen hafta, zar zor randevu bulup.

Sabah aksam surulen bir karisim, krem, hap ve Sebirox diye bir sampuan verdi.

Kabuklar bir iki gunde gitti. Ama onemli olan; 1 ay sonra tedavi bitince tekrarlamamasi.

Sizin sorununuz da tamamen biter insAllah.

Bana kesin bir sebep demedi ama genetik olarak yatkinlik olurmus bazi bunyelerde.

Tesekkurler.

Doktora gittim gecen hafta, zar zor randevu bulup.

Sabah aksam surulen bir karisim, krem, hap ve Sebirox diye bir sampuan verdi.

Kabuklar bir iki gunde gitti. Ama onemli olan; 1 ay sonra tedavi bitince tekrarlamamasi.

Sizin sorununuz da tamamen biter insAllah.

Bana kesin bir sebep demedi ama genetik olarak yatkinlik olurmus bazi bunyelerde.
Geçti mi sizin?

O en sikintili hali gecti. Bir kac kez kafanin ve kulak arkasinin az bir bolgesinde oldu. Bu sefer baska kremler kullandirdi doktor, baskilama icin.

Su an iyiyim.

Ama ilerde hic olmaz diye birsey de yok dedi.
Hocam nasıl geçti peki? Ne kullandınız en son? Ben 18 yaşımdayım bende 6-7 aydır var. Arada geçiyor ama tekrar başladığı oluyor, saçta dökülme de oluyor stresten nasıl çözülür.

Saç dökülmesi durdu mu? var mıydı?

Hocam nasıl geçti peki? Ne kullandınız en son? Ben 18 yaşımdayım bende 6-7 aydır var. Arada geçiyor ama tekrar başladığı oluyor, saçta dökülme de oluyor stresten nasıl çözülür.

Saç dökülmesi durdu mu? var mıydı?
Herkesinki farkli oldugu icin, kendiniz direk ilgili bransin doktoruna gidin. En sagliklisi o olur. Ben de cok arastirdim cunku; birine iyi gelen digerine gelmiyor. Ben de oncesinde bir sampuan denemistim tavsiye ile ama ise hic yaramamisti.

Zaten ilk verdigi krem, zaten eczaneden yapilma bir ilacti.

Sac dokulmesine iyi gelmisti verdigi sampuan ama uzun sureli kullanilacak seyler degil. Simdi yine dokuluyor ama eskisi kadar degil. Neticede kafa derim de hava aliyor artik,kabuklardan kurtuldu.

Size tavsiyem; bir an once bir doktora gidin. Bosuna zaman kaybetmeyin, onu bunu deneyip de bosuna masraf etmeyin. Iyi bir doktor denk gelir insAllah. Ben devlet hastanesine gittim, ozele gitmedim.

Bende 40'tan sonra ciktilar.. Strestendir belki bilmiyorum. Ama ille de bir nedeni olacak degilmis, genetik yatkinlik olabilir dedi doktor. Ama stresim de vardir.

Herkesinki farkli oldugu icin, kendiniz direk ilgili bransin doktoruna gidin. En sagliklisi o olur. Ben de cok arastirdim cunku; birine iyi gelen digerine gelmiyor. Ben de oncesinde bir sampuan denemistim tavsiye ile ama ise hic yaramamisti.

Zaten ilk verdigi krem, zaten eczaneden yapilma bir ilacti.

Sac dokulmesine iyi gelmisti verdigi sampuan ama uzun sureli kullanilacak seyler degil. Simdi yine dokuluyor ama eskisi kadar degil. Neticede kafa derim de hava aliyor artik,kabuklardan kurtuldu.

Size tavsiyem; bir an once bir doktora gidin. Bosuna zaman kaybetmeyin, onu bunu deneyip de bosuna masraf etmeyin. Iyi bir doktor denk gelir insAllah. Ben devlet hastanesine gittim, ozele gitmedim.

Bende 40'tan sonra ciktilar.. Strestendir belki bilmiyorum. Ama ille de bir nedeni olacak degilmis, genetik yatkinlik olabilir dedi doktor. Ama stresim de vardir.
Özel'e randevu aldım direkt ama gene de sizin nasıl geçirdiğinizi öğrenmek için sormuştum, teşekkür ederim yarın gideceğim.

Bende de var yıllardır. Bu konu üzerine DH'de yüzlerce sayfalık bir başlık var orda herkes kendine iyi gelen geçici çözümlerden bahsetmiş ama kalıcı bir tedavisi malesef yok. Ben bulamadım en azından. Bu arada geçici çözüm ben de önereyim. Aktardan alacağınız küçük bir şişe kayısı çekirdeği yağını duştan sonra pamuğa birkaç damla damlatıp kaşınıza sürün. En azından bir süre iyi geliyor.

Bende de var yıllardır. Bu konu üzerine DH'de yüzlerce sayfalık bir başlık var orda herkes kendine iyi gelen geçici çözümlerden bahsetmiş ama kalıcı bir tedavisi malesef yok. Ben bulamadım en azından. Bu arada geçici çözüm ben de önereyim. Aktardan alacağınız küçük bir şişe kayısı çekirdeği yağını duştan sonra pamuğa birkaç damla damlatıp kaşınıza sürün. En azından bir süre iyi geliyor.
Evet, maalesef kalici degilmis tedavi.

Son haftalarda, birden hizlica gelisen sekilde kafamin 4te birlik bir kismi yine kabuk doldu.

Bu sefer direk doktora gittim ama baskasina denk geldim.

Yine yapma ilac, krem, sampuanlar verildi.

Bugun basladim.

Doktor; kis ve stresli donemlerde ise tekrarladigini diyor. Ama bir daha bu sikintiyi yasamayan da varmis.

Bilemiyorum tesaduf mu ama; son haftalarda ciddi stresler yasadim. Ozellikle 10 gun her gunum sinir icinde gecti diyebilirim.

Kabuklarin da yayilip, kalinlasmasi tam o doneme denk geldi zamanlama olarak.

Ama buna inanamiyorum kalben nedense bir turlu..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı