Dökülen yerlerden yenisi çıkıyor ve eski halini alıyor merak etme ben saldım tamamen arada kaşınırsa vichy dercos yeşil sampuan ile yıkıyorum en önemlisi kendine bir ugraş vs bul tamamen boş oldugum bir dönemde bunu kafaya takmıştım sonra üniler falan açılınca yavaş yavaş takmamaya başladım artık umurumda degil sen de öyle yap.
Vichy Dercos yeşil olanından dene bi normal saçlar için yazanından al önce kaşını suya tut sonra leblebi kadar eline döküp suyla köpürttür elinde sıvı sabunla elini yıkar gibi sonra da ıslak kaşına uygulayıp kaşının içindeki egzema yerlerine uygula hafif hafif köpürttür oraları da ilk zamanlar beklet kaşında 1-2 dakika haftada 3 kere yap böyle etkisini 2. haftadan sonra görmeye basladım
Dökülen yerlerden yenisi çıkıyor ama bi tel çıkana kadar 15 20 tel gidiyor belki sizin benim kadar yoğun dökülmeniz yoktur bilmiyorum ama ben kaşımı ellemeye bile korkuyorum
Dökülen yerlerden yenisi çıkıyor ama bir tel çıkana kadar 15 20 tel gidiyor belki sizin benim kadar yoğun dökülmeniz yoktur bilmiyorum ama ben kaşımı ellemeye bile korkuyorum
Evet geliyordu ama merak etme yenisi çıkıyor sağlıklı kişi de sürekli elini atsa eline gelir kaşlar çok kuvvetli kıl köküne sahip degil zaten bildigim kadarıyla elinle oynamamaya calış