B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 24 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar pazartesi veya salı opet markette işe başlayacağım. Daha önce hiç tecrübem yok, sizce zor bir iş mi? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2023
Arkadaşlar pazartesi veya salı opet markette işe başlayacağım. Daha önce hiç tecrübem yok, sizce zor bir iş mi?
H hiraa Megapat Katılım 7 Mart 2017 Mesajlar 463 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Nisan 2023 #2 Maaş ne durumda?
T TheDexuS Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 526 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #3 Kasiyersin ne olabilir ki soyulmadiktan sonra
ogulcansivri Megapat Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 706 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul, Üsküdar Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7500F 32GB 6000 MHz DDR5 Intel ARC B580 12GB Ekran Kartı Cinsiyet Erkek Meslek Sitogenetik Laboratuvar Teknikeri 24 Nisan 2023 #4 Kasiyerlik biraz mental olarak yorucu bir meslek. Tırnakçılara dikkat etmen lazım yoksa kasada eksik para çıkarsa maaşından kesebilirler.
Kasiyerlik biraz mental olarak yorucu bir meslek. Tırnakçılara dikkat etmen lazım yoksa kasada eksik para çıkarsa maaşından kesebilirler.
SARAÇLI Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.917 Çözümler 18 Yer Balıkesir 24 Nisan 2023 #5 BMKJURB dedi: Arkadaşlar pazartesi veya salı opet markette işe başlayacağım. Daha önce hiç tecrübem yok, sizce zor bir iş mi? Genişletmek için tıkla... Dışarıdan bin kat daha iyidir. Staj olarak petrol de markette çalışmıştım. Yoğun bir yer değilse rahat. Ama yoğunsa biraz zorlanırsın.
BMKJURB dedi: Arkadaşlar pazartesi veya salı opet markette işe başlayacağım. Daha önce hiç tecrübem yok, sizce zor bir iş mi? Genişletmek için tıkla... Dışarıdan bin kat daha iyidir. Staj olarak petrol de markette çalışmıştım. Yoğun bir yer değilse rahat. Ama yoğunsa biraz zorlanırsın.
B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 24 Nisan 2023 #6 SARAÇLI dedi: Dışarıdan bin kat daha iyidir. Staj olarak petrol de markette çalışmıştım. Yoğun bir yer değilse rahat. Ama yoğunsa biraz zorlanırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç kasa tecrübem olmadı öğrenebilir miyim? hiraa dedi: Maaş ne durumda? Genişletmek için tıkla... Asgari ücret çalışma saati 8 saat. SARAÇLI dedi: Dışarıdan bin kat daha iyidir. Staj olarak petrol de markette çalışmıştım. Yoğun bir yer değilse rahat. Ama yoğunsa biraz zorlanırsın. Genişletmek için tıkla... Bu arada hocam elim alışana kadar hesap makinesi kullansam sorun olur mu ki. Son düzenleme: 24 Nisan 2023
SARAÇLI dedi: Dışarıdan bin kat daha iyidir. Staj olarak petrol de markette çalışmıştım. Yoğun bir yer değilse rahat. Ama yoğunsa biraz zorlanırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç kasa tecrübem olmadı öğrenebilir miyim? hiraa dedi: Maaş ne durumda? Genişletmek için tıkla... Asgari ücret çalışma saati 8 saat. SARAÇLI dedi: Dışarıdan bin kat daha iyidir. Staj olarak petrol de markette çalışmıştım. Yoğun bir yer değilse rahat. Ama yoğunsa biraz zorlanırsın. Genişletmek için tıkla... Bu arada hocam elim alışana kadar hesap makinesi kullansam sorun olur mu ki.
B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 25 Nisan 2023 #7 Arkadaşlar daha önce hiç tecrübem yok kasiyerlik olarak. Bu işi daha önce yapanlar yazabilir mi?
ezuer Kilopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 4.187 Çözümler 63 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RX 6600 İşlemci: Ryzen 5 5500 RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB Anakart: Gigabyte A320M-H PSU: NZXT C550 SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB SSD2: Patriot P210 256 GB HDD: Seagate Barracuda 1 TB Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #8 Tecrübesi olanlarında bir zamanlar tecrübesi yoktu. 1 hafta alışırsınız.
V Vitoscalett4 Centipat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 138 Çözümler 1 25 Nisan 2023 #9 Her işin zorluğu vardır ama işe 1 ay içinde alışırsın klasik iş yorgunluğu dışında zorlanacağını sanmıyorum.
Her işin zorluğu vardır ama işe 1 ay içinde alışırsın klasik iş yorgunluğu dışında zorlanacağını sanmıyorum.
B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 25 Nisan 2023 #10 Vitoscalett4 dedi: Her işin zorluğu vardır ama işe 1 ay içinde alışırsın klasik iş yorgunluğu dışında zorlanacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Petrolün marketinde çalışacağım hesap kıtapla aram pek iyi değil hesap makinesı ile yapsam göze batar mıyım açık vermemek için. ezuer dedi: Tecrübesi olanlarında bir zamanlar tecrübesi yoktu. 1 hafta alışırsınız. Genişletmek için tıkla... Hesap kıtapla pek aram yok hocam biraz ondan korkuyorum hesap makinesi ile yapsam göze batar mıyım?
Vitoscalett4 dedi: Her işin zorluğu vardır ama işe 1 ay içinde alışırsın klasik iş yorgunluğu dışında zorlanacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Petrolün marketinde çalışacağım hesap kıtapla aram pek iyi değil hesap makinesı ile yapsam göze batar mıyım açık vermemek için. ezuer dedi: Tecrübesi olanlarında bir zamanlar tecrübesi yoktu. 1 hafta alışırsınız. Genişletmek için tıkla... Hesap kıtapla pek aram yok hocam biraz ondan korkuyorum hesap makinesi ile yapsam göze batar mıyım?