Kasiyerlik zor mu?

BMKJURB

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD
Meslek
Elektrik - Elektronik teknikeri
Arkadaşlar pazartesi veya salı opet markette işe başlayacağım. Daha önce hiç tecrübem yok, sizce zor bir iş mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasiyerlik biraz mental olarak yorucu bir meslek. Tırnakçılara dikkat etmen lazım yoksa kasada eksik para çıkarsa maaşından kesebilirler.

Dışarıdan bin kat daha iyidir. Staj olarak petrol de markette çalışmıştım. Yoğun bir yer değilse rahat. Ama yoğunsa biraz zorlanırsın.

Hocam hiç kasa tecrübem olmadı öğrenebilir miyim?

Maaş ne durumda?
Asgari ücret çalışma saati 8 saat.

Dışarıdan bin kat daha iyidir. Staj olarak petrol de markette çalışmıştım. Yoğun bir yer değilse rahat. Ama yoğunsa biraz zorlanırsın.

Bu arada hocam elim alışana kadar hesap makinesi kullansam sorun olur mu ki.

Son düzenleme:
Arkadaşlar daha önce hiç tecrübem yok kasiyerlik olarak. Bu işi daha önce yapanlar yazabilir mi?

Tecrübesi olanlarında bir zamanlar tecrübesi yoktu. 1 hafta alışırsınız.

Her işin zorluğu vardır ama işe 1 ay içinde alışırsın klasik iş yorgunluğu dışında zorlanacağını sanmıyorum.

Petrolün marketinde çalışacağım hesap kıtapla aram pek iyi değil hesap makinesı ile yapsam göze batar mıyım açık vermemek için.

Tecrübesi olanlarında bir zamanlar tecrübesi yoktu. 1 hafta alışırsınız.

Hesap kıtapla pek aram yok hocam biraz ondan korkuyorum hesap makinesi ile yapsam göze batar mıyım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı