Kask için telefon tutucu aparat önerisi

Görkem Ertopcu

Kilopat
Daha fazla  
Sizce bu 2 üründen hangisini almalıyım? Ve ya sizin önerileriniz var mı?

Telefon S23 Ultra.

Attığınız ürünü satın aldım.

Hocam sipariş verdim olumsuz deneyimleriniz'den bahsederseniz bende kargo gelmeden iptal ederim.
Daha gelmedi bugün (Saat 12'den sonra olduğu için bugün.) gelecek.

Attığınız ürünü satın aldım.

Hocam sipariş verdim olumsuz deneyimleriniz'den bahsederseniz bende kargo gelmeden iptal ederim.
Ürün geldi ve kaskıma taktım, fakat yağmur dolayısı ile dışarıda test edemedim. Ürün 2 kuruşluk mal gibi değil, ağır ve sağlam parçaları. Kaskınızın ucu benim gibi sivri ve rüzgarlığı var ise benim gibi zorlanırsınız kurarken.

Kafanızda sertçe sallamayın gevşiyor, onun dışında sevdim yani. Akşam deneyeceğim.

Son düzenleme:
Daha gelmedi bugün (saat 12'den sonra olduğu için bugün.) Gelecek.

Ürün geldi ve kaskıma taktım, fakat yağmur dolayısı ile dışarıda test edemedim. Ürün 2 kuruşluk mal gibi değil, ağır ve sağlam parçaları. Kaskınızın ucu benim gibi sivri ve rüzgarlığı var ise benim gibi zorlanırsınız kurarken.

Kafanızda sertçe sallamayın gevşiyor, onun dışında sevdim yani. Akşam deneyeceğim.

Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam.

Üründen memnun musunuz bende sipariş vereceğim.
Değilim, öyle kenarda duruyor. Telefon bağladığınızda sürekli hareket edip açıyı bozuyor ve kurması çıkarması zor. Ben kamera alıp Sun-Fix ile kaska sabitledim dün gayet memnunum. Telefon aparatı alıp bence Sun-Fix ile bağlayın daha iyi. Bu video ile yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı