Kask önerisi

Rizkonen

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar motor için kask almak istiyorum da iki kask arasında kaldım. Biri AGV K1 s mono diğeri ise LS2 Rapid 2 bunlar arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım öneriniz var mı?

LS2 düşük bütçede alınmaz. K1 de LS2 seviyesinde bir kask. Çöp kısaca. 30 ile yağmurdan kayınca kabuk çatlayan bir kask. Agv 40 50k vermeyecekseniz alınmaz. Sharp testinde onu nasıl alıyor bilmiyorum.

10k verecekseniz eğer k1 o civarda çünkü:
Givi 50.9
Exo 520 air
Nexx sx100r
Sağlamlık olarak hepsi de güvenlidir.

Düşük bütçedeki kasklarına baktım hocam bizzat. Malum bende yol için 20 bin bandında kask bakıyordum bir aralar. Bulduğum çoğu kaskı denedim gördüm. K1s kullanan hiçbir arkadaşım memnun değil 3 kişi var zaten. K6s olsun diğer kasklarına baktım parasına göre kasklar değil. Kendi gözlemlerime göre diyorum. K1 10 bin civarında ona alternatif çok kask var. İnsanlar sosyal medya mı olsun artık bilmiyorum ama popüler kültür kölesi olmuşlar. AVM'de de denk geldim 2 3 kişilik grup 125 200 CC kullanıyorlar. Kasklar baktım Shoei AGV ama bana açıkçası sahte gibi geldi kask. Gidip selam verdim. Sonradan dediler abi sahte hepsi diye. Yani sahte kaska DJI alıp takıyorlar ama orijinal kask almıyorlar.

Düşük bütçedeki kasklarına baktım hocam bizzat. Malum bende yol için 20 bin bandında kask bakıyordum bir aralar. Bulduğum çoğu kaskı denedim gördüm. K1s kullanan hiçbir arkadaşım memnun değil 3 kişi var zaten. K6s olsun diğer kasklarına baktım parasına göre kasklar değil. Kendi gözlemlerime göre diyorum. K1 10 bin civarında ona alternatif çok kask var. İnsanlar sosyal medya mı olsun artık bilmiyorum ama popüler kültür kölesi olmuşlar. AVM'de de denk geldim 2 3 kişilik grup 125 200 CC kullanıyorlar. Kasklar baktım Shoei AGV ama bana açıkçası sahte gibi geldi kask. Gidip selam verdim. Sonradan dediler abi sahte hepsi diye. Yani sahte kaska DJI alıp takıyorlar ama orijinal kask almıyorlar.

Bende 200CC kullanıcısıyım AGV K3 ve alpinestars eldiven kullanıyorum hocam neden öyle dediniz ekipman önemli.

@nelielwashere bende de aynı şekil kullanıyorum hocam. Almayın demiyorum en iyisini alın hatta imkan dahilinde. Fakat AGV alt serisi almak yerine diğer diğer markaların orta segmentleri daha iyi şahsen. Sadece insanlar sosyal medyadan görüp illaki AGV alacağım ya da bütçesi yetmeyip çakmasını alanlar mevcut. Derdim o yani. Yoksa her AGV alan şöyle böyle demiyorum. Ekipman ile CC bir alakası yok alıyorsak en iyisini almak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı